14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEnergia, in semifinale

Energia, in semifinale

Dupa rezultatul nefast din tur, 31-39, putini mai credeau ca echipa lui Liviu Andries este capabila sa elimine CSM Medgidia in meciul din Sala Sporturilor din Târgu Jiu.


In primele zece minute recuperasera deja jumatate din deficit, 4-0. Oaspetii au gasit drumul spre gol abia in minutul 11, portarul gorjenilor Cornel Bichir fiind cheia calificarii. Diferenta de sase goluri de la pauza, 17-11, era promitatoare pentru cei 800 de spectatori. In minutul 40, „pandurii“ au anulat rezultatul din tur, 23-15, si l-au majorat la 11 goluri peste alte zece minute, 28-17. Ultimele zece minute ale jocului s-au desfasurat la granita diferentei de zece goluri. Mai erau doua minute pâna la fericire si Medgidia trebuia sa marcheze trei goluri. Radulescu a intrat si a aparat o lovitura de la sapte metri, dar echipa sa era in patru jucatori de câmp. Enache s-a jucat cu apararea om la om a dobrogenilor si a inscris, 32-21. Filip a fost eliminat, dar nu a mai contat pentru ca bara a tinut cu gazdele.


32-22 si Energia Pandurii s-a calificat in semifinalele Cupei României, inca o performanta istorica pentru echipa lui Liviu Andries, dupa locul trei ocupat in Liga Nationala. Pentru calificarea in semifinale, gorjenii vor fi recompensati cu câte 250 de euro.


Energia a jucat in formula: Bichir, Radulescu – Apolzan (3 goluri), Mazilu (5), Ghira, Cercel, Filip (7), Enache (1), Mihoci (2), Radu, Ilies (11), Clenciu (3), Eremia. Antrenor: Liviu Andries.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS