9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBölöni, a cincea victorie consecutiva

Bölöni, a cincea victorie consecutiva

Dupa o serie de cinci esecuri consecutive, Rennes, echipa pregatita de Ladislau Bölöni, a inregistrat o ascensiune fulminanta, ajungând pe locul sase in Ligue 1 in urma a cinci victorii obtinute la rând. Ultima „victima“ a bretonilor s-a numit Metz, codasa campionatului francez fiind invinsa, sâmbata seara, cu scorul de 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de tânarul mijlocas Yoann Gorcouff, in minutul 27. Gratie acestui succes, Rennes a acumulat 47 de puncte, la fel ca Olympique Marseille (locul cinci), si poate spera din nou la o prezenta in Cupa UEFA.


Tot in etapa a 31-a, FC Nantes, echipa la care este legitimat Claudiu Keseru, a terminat la egalitate, 0-0, partida disputata in deplasare cu Le Mans, mentinându-se pe locul 14, cu 37 de puncte. Internationalul român de tineret nu a fost insa convocat de antrenorul Serge Le Dizet.


Campioana en-titre si lidera clasamentului, Olympique Lyon, a obtinut o noua victorie categorica, 4-0 la Sochaux, elevii lui Houllier distantându-se la 11 puncte de Bordeaux, echipa care nu a reusit decât un egal pe terenul modestei Troyes, 1-1.


Celelalte rezultate ale rundei: Ajaccio – Monaco 1-0, Nice – Nancy 1-0, Toulouse – Lens 1-1. Aseara urmau sa mai joace partidele: Saint Etienne – Strasbourg, Lille – Marseille si PSG – Auxerre.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS