17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBarca a triumfat la San Sebastian

Barca a triumfat la San Sebastian

FC Barcelona, lidera campionatului spaniol, a câstigat, sâmbata seara, cu scorul de 2-0, partida disputata la San Sebastian, cu Real Sociedad, in cadrul etapei a 28-a. Pe stadionul „Anoeta“, in fata a 38.472 de spectatori, catalanii au reusit sa deschida scorul in minutul 8, prin atacantul suedez Henrik Larsson, gasit excelent in careu de Ronaldinho, jucatorul cu cele mai multe pase decisive din Primera Division. In minutul 50, formatia pregatita de Frank Rijkaard si-a majorat avantajul de pe tabela: Van Bommel a primit o pasa in diagonala de la Ronaldinho, a sutat de la marginea careului in bara, mingea a ricosat la Eto’o, iar camerunezul a inscris din apropiere, acesta fiind al 20-lea gol al africanului in actuala editie de campionat. Gratie acestei victorii, Barcelona si-a marit la 12 puncte avansul fata de urmatoarele doua clasate, Valencia si Real Madrid, care urma sa joace aseara cu Racing Santander, respectiv Betis Sevilla.


In alta partida, Getafe, fara Cosmin Contra si Gica Craioveanu pe teren, a fost invinsa acasa, cu scorul de 2-1, de Deportivo La Coruna. Golul gazdelor a fost marcat de Pachon (’58), pentru galitieni punctând Victor (’30) si Xisco (’73), Getafe evoluând din minutul 72 cu un om mai putin, Gavilan fiind eliminat. Echipa lui Contra si Craioveanu are 37 de puncte si ocupa locul zece, in timp ce Deportivo se afla pe pozitia a opta, cu 43 de puncte. Tot sâmbata, Villarreal si Atletico Madrid au remizat pe „El Madrigal“, scor 1-1 (Forlan ’10 / F. Torres ’58).


Restul etapei a 28-a urma sa se dispute aseara, dupa urmatorul program: Santander – Valencia, Espanyol – Osasuna, Sevilla – Mallorca, Cadiz – Alaves, Malaga – Zaragoza, Real Madrid – Betis, Celta Vigo – Bilbao.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS