13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSe jucara intre ei

Se jucara intre ei

Pentru ca nu a reusit sa gaseasca un partener de joaca, Ovidiu Stinga si-a impartit lotul in doua tabere, supunându-si elevii unui joc-scoala, in urma caruia juvetii au primit note de trecere.


Intentionând sa umple „golul“ cu o partida de verificare, staff-ul tehnic al Universitatii a fost nevoit sa-si schimbe planul, deoarece nici una dintre divizionarele C din Craiova nu a acceptat provocarea. Cei drept, nici Ovidiu Stinga nu a fost convins ca un amical este cea mai buna solutie pentru a-si mentine elevii conectati la campionat, drept care s-a lasat pagubas. Unul dintre factorii care l-au determinat sa renunte la idee a fost teama de a nu mai „pierde“ vreun jucator, fie din pricina terenului inca moale, fie din dorinta adversarilor de a-si demonstra „valentele“. In cele din urma, tehnicianul craiovean a decis ca solutia optima este un joc- scoala, „eveniment“ care a avut loc ieri-dimineata, pe terenul natural din incinta complexului sportiv din Lunca Jiului.


Au invins „verzii“


Dupa zece minute de incalzire si alte zece de pase si miute, au urmat doua reprize, a câte 35 de minute fiecare. Ovidiu Stinga
si-a impartit elevii in doua tabere, in maiourile de culoare portocalie putând fi vazuti urmatorii: Neagoe (’36, Lung jr.) – Ignat, D. Stoica, Mitchell – Dananae, Saceanu, Clarke, Velcovici, A. Ionescu – Dina, Al. Costea (’10, Covalenco). De partea cealalta a „baricadei“, imbracati in verde,
s-au aflat: Bornescu – Ciuca, Stavaru, Anghel – Barboianu, Stinga, Firtulescu, Preda, G. Ionescu – Piturca, Stemat, aceasta fiind de altfel si „formula“ câstigatoare. Unicul marcator al jocului-scoala a fost Alexandru Piturca, atacantul craiovean scuturând poarta adversa in ultimele secvente ale disputei. Dupa ultimul fluier al jocului, alb-albastrii au intrat in „vacanta“, reluarea pregatirilor urmând sa aiba loc abia mâine, primul antrenament al saptamânii fiind programat de la ora 16.00.


Gane si Baird si-au supervizat colegii


Chiar daca au participat la prima parte a antrenamentului, „Jerry“ Gane si Michael Baird nu s-au „bagat“ la joc, pentru ca nu sunt refacuti complet dupa accidentarile suferite. Ambii atacanti ai Universitatii au asistat de pe marginea terenului de joc la „reprezentatia“ colegilor, alaturi de Sorin Joavina, Ovidiu Costesin si staff-ul medical, compus din doctorul Ion Serban si cei doi masori, Aurica Tufan, respectiv Ovidiu Blendea. „Spectatorii“ s-au declarat multumiti de cele vazute, aprecierile lor fiind legate de ardoarea cu care s-au desfasurat ostilitatile in teren, dar si de calitatea jocului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS