17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Bucurestiul asteapta primul derbi european“

„Bucurestiul asteapta primul derbi european“

Site-ul oficial al Uniunii Europene de Fotbal a acordat un spatiu consistent intâlnirii dintre Rapid si Steaua din cadrul sferturilor de finala ale Cupei UEFA. „Bucurestiul asteapta primul derbi european“, titreaza uefa.com, sustinând ca, datorita faptului ca ambele formatii se vor intâlni in sferturi, capitala României va avea sigur o echipa in semifinalele competitiei.


Sursa citata expune apoi declaratiile lui Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, si capitanului Stelei, Mirel Radoi, ambii aratându-se dezamagiti ca doua echipe românesti isi vor disputa un loc in semifinale. „As fi preferat sa joc cu Steaua in finala. Imi pare rau ca una din echipe va trebui sa paraseasca aceasta competitie“, a spus Lucescu. „Pacat ca una din echipele românsti isi va intrerupe parcursul in UEFA. Sper ca invingatoarea sa ajunga in finala si vreau ca aceea sa fie Steaua“, a afirmat Radoi.


Site-ul uefa.com citeaza si declaratiile antrenorului Rapidului, atunci când acesta s-a exprimat in legatura cu posibila adversara din semifinale, care se va decide in urma disputarii dublei manse dintre Middlesbrough si FC Basel: „Oricare va fi echipa victorioasa dintre Rapid si Steaua, in semifinale va avea un adversar mai slab in comparatie cu cele trase la sorti in jumatatea cealalta a tabloului competitiei“.


Sursa citata noteaza ca „ambele echipe românesti au avut in acest sezon cel mai bun parcurs al lor in Cupa UEFA din toate timpurile“ si ca „Steaua se afla in cautarea celei de-a treia finale europene“, dupa cele doua de Cupa Campionilor, disputate in 1986 si 1989.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS