22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOlaroiu, in al noualea cer

Olaroiu, in al noualea cer

La finalul partidei disputate joi pe arena „Ruiz de Lopera“, antrenorul Cosmin Olaroiu a spus ca imaginea fotbalului românesc este extraordinara, dupa ce doua formatii bucurestene, Steaua si Rapid, au reusit calificarea in sferturile de finala ale Cupei UEFA.


„Ma bucur pentru baieti, multumesc tuturor celor care ne-au jignit, fluierat si desfiintat. A fost o victorie fantastica. Este un lucru extraordinar ca Bucurestiul are doua echipe in sferturi. Sunt mândru de toti jucatorii. Prin acest succes al echipelor românesti, imaginea fotbalului nostru este extraordinara“, a spus Olaroiu.


Tehnicianul Stelei s-a declarat foarte bucuros ca unii dintre elevii sai care au fost contestati de suporteri au reusit sa demonstreze in partida de la Sevilla ca sunt fotbalisti valorosi. „Echipa a facut un joc bun si puteam face diferenta inca din prima repriza. Menirea noastra este sa luptam pentru a da o clipa de bucurie acestor oameni care ne sustin si ies in strada. Steaua a demonstrat ca este o echipa puternica, unita, cu fotbalisti de valoare, care nu trebuie judecati dupa anumite episoade. Au fost multe contestatii la adresa lui Nicolita si Iacob si iata ca a venit si rândul lor. Antrenorul Olaroiu nu a demonstrat nimic“, a precizat Olaroiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS