15.1 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSeara exceptionala pentru Niculae

Seara exceptionala pentru Niculae

La finalul meciului de pe „AOL Arena“, atacantul giulestean Daniel Niculae a reusit cu greu sa spuna câteva cuvinte reporterilor care l-au intervievat, fiind marcat de efortul depus in disputa cu SV Hamburg si de bucuria calificarii in sferturile Cupei UEFA.


„Este o seara exceptionala si simt o bucurie enorma. Dupa acest meci nu mai am nici energie sa vorbesc. Le multumesc tuturor colegilor mei din teren, dar si celor care au ramas acasa, lui Maldarasanu si Pancu, si, bineinteles, suporterilor care au venit aici, pentru ca toti, impreuna, am realizat aceasta performanta“, a afirmat atacantul rapidist.


Niculae a dezvaluit ca antrenorul Razvan Lucescu le-a spus la pauza fotbalistilor rapidisti sa atace si sa ramâna uniti pe teren. „A fost un meci dur, s-au dat destule coate, au fost lovituri puternice, dar important este ca noi suntem cei care mergem mai departe in Cupa UEFA. Razvan Lucescu ne-a spus la pauza sa atacam de câte ori avem ocazia si ca numai un grup unit poate obtine rezultate extraordinare“, a spus Daniel Niculae.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS