14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii cred in victorie

Oltenii cred in victorie

Obligati prin natura functiilor pe care le detin in cadrul clubului, Condescu si Hizo debordeaza de optimism inaintea jocului cu liderul Diviziei A. Ambii mizeaza pe o victorie, sprijinindu-se pe acelasi argument, echipa.


Desi unele case de pariuri intentioneaza sa retraga meciul Pandurii – Dinamo de pe buletinele de joc, deoarece toti pariorii mizeaza pe victoria „câinilor rosii“, Condescu si Hizo vad altfel lucurile. „1 solist“ este pronosticul celor doi, acestia sperând intr-o surpriza pe care prea putini o cred realizabila.


Pandurii nu a rupt gura târgului la Constanta, prestatia fiind mai degraba modesta, dar cei doi promit alta fata a echipei in meciul cu Dinamo.


„E vremea sa batem pe Dinamo. Daca Otelul a reusit, noi de ce nu i-am bate cu un stadion plin in spate? Avem obligatia fata de suporteri sa luptam cu Dinamo. O sa vedeti ca vom avea alta atitudine in acest meci“, este mesajul mobilizator al presedintelui.


Condescu spune ca banii pentru cele trei puncte sunt pregatiti, „pandurii“ urmând sa incaseze câte 750 de euro in caz de victorie, atât cât scrie in regulamentul de ordine interioara. Toti jucatorii sunt apti, singurul semn de intrebare, Scarlatache, fiind risipit de antrenorul Viorel Hizo. Imprumutat de la Dinamo in vara, Scarlatache nu a evoluat in tur pentru ca Emil Sandoi l-a menajat.


Acum, „Dulaul“ ii da credit total. „As face cea mai mare greseala daca nu l-as folosi pe Scarlatache. E un copil cu suflet curat si am mare incredere in el. Daca nu l-as baga ar insemna ca nu am incredere in el si l-as pierde pentru tot restul campionatului“, a spus Hizo.


Nici Condescu nu vede vreun motiv ca ex-dinamovistul sa nu evolueze impotriva echipei de care apartine: „Nu este nici un motiv ca Scarlatache sa nu joace din punctul meu de vedere. Echipa o face antrenorul“.


Hizo, fara secund


Antrenorul Viorel Hizo a renuntat la serviciile secundului Florin Motroc, fiind ajutat la sedinta de pregatire de ieri doar de antrenorul portarilor, Valentin David. „Motroc este un capitol inchis pentru mine de doua zile“, a lamurit problema „Dulaul“. Florin Motroc inca se afla sub contract cu Pandurii Târgu Jiu, urmând ca partile sa negocieze rezilierea intelegerii.


Neoficial, Dorian Gugu este favorit pentru a-l seconda pe Viorel Hizo la Pandurii, acesta fiind in prezent antrenor in cadrul Centrului de Copii si Juniori al clubului. Gugu are si o experienta pe acest post, fiind secundul lui Ilie Balaci in periplul „Minunii Blonde“ prin tarile arabe.


S-au pus in vânzare biletele


Clubul Pandurii a pus in vânzare 4.500 de bilete pentru meciul de sâmbata cu Dinamo Bucuresti. Preturile sunt aceleasi ca in tur, 10 RON la peluze, 15 RON la tribuna a II-a si 20 RON la tribuna I. Din cei 2.500 de abonati ai clubului, 500 nu si-au preschimbat abonamentele si daca nu o vor face pâna la ora jocului nu vor avea acces pe stadion. Mâine, abonamentele pot fi preschimbate pâna la ora 19.00, iar sâmbata pâna la ora 15.00, la sediul clubului din strada Victoriei, numarul 22.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS