14.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Am fost mai buni decât bucurestenii“

„Am fost mai buni decât bucurestenii“

Fotbalistii echipei SV Hamburg au spus dupa meciul de miercuri cu Rapid ca ei sunt cei care ar fi meritat sa se califice in sferturi si nu fotbalistii bucuresteni.


Mijlocasul Raphael Wicky a opinat ca SV Hamburg a fost echipa mai buna, numai ghinionul impiedicând-o sa acceada in faza urmatoare a Cupei UEFA. „Dezamagirea este mare. Am dominat meciul. Din pacate, nu s-a calificat mai departe echipa cea mai buna“, a spus Wicky.


La rândul sau, Benjamin Lauth a sustinut ca SV Hamburg a intâlnit adversari mai buni decât Rapid in Cupa UEFA. „Am incercat totul, dar in final pur si simplu mingea nu a mai vrut sa intre in poarta. In Cupa UEFA am avut cu siguranta adversari mult mai buni decât Rapid, dar s-a intâmplat ca tocmai bucurestenii sa ne elimine“, a afirmat Lauth.


Mult mai realist a fost fundasul Khalid Boulahrouz, care a spus ca echipa sa a pierdut calificarea in meciul tur. „Calificarea nu am pierdut-o la Hamburg, ci in tur, la Bucuresti. Cupa UEFA a fost o experienta extraordinara pentru intreaga echipa. Acum trebuie sa mergem mai departe si sa ne concentram pe meciurile din campionat, pentru a participa si anul viitor in cupele europene“, a precizat Boulahrouz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU