14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albastrii exerseaza din greu

Alb-albastrii exerseaza din greu

Având suficient timp la dispozitie pâna la intâlnirea cu FC Caracal, Ovidiu Stinga a continuat sa puna accent pe relatiile de joc, eliminând exercitiile fizice si reducând intensitatea pregatirii.


Antrenamentul sustinut ieri, pe terenul artificial din Lunca Jiului, a cuprins in mare parte elemente specifice postului, atacantii exersând faza de finalizare, mijlocasii centrarile si pasele lungi, in timp ce fundasii aveau misiunea de a-i apara pe portari de primirea golului.


Din „reteta“ prescrisa de „olandez“ nu au lipsit nici circuitele, suveicile, dar mai ales miutele. Revenirea dupa efort a fost urmata de o scurta relaxare, pentru ca servirea mesei sa incheie ciclul de pregatire al zilei.


Alb-albastrii au primit liber, revenirea la cantonament urmând sa aiba loc astazi, in jurul orei 10.00, pentru ca, la doar o ora de la reunire, urmeaza o noua sedinta de pregatire, tema cuprinzând tot elemente cu mingea.


De altfel, Ovidiu Stinga va aloca si cele 90 de minute de mâine relatiilor de joc, si asta pentru ca nu este sigur ca va reusi sa parafeze o intâlnire amicala pentru sâmbata, in cazul nereusitei, juvetii urmând sa petreaca sfârsitul de saptamâna in familie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS