14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSteaua vrea sa-si spele pacatele

Steaua vrea sa-si spele pacatele

Starea de spirit din lotul „militarilor“ nu este prea buna, Olaroiu dezvaluind ca elevii sai sunt nemultumiti pentru ca nu au reusit sa o invinga pe Betis in tur.


Pe stadionul „Ruiz de Lopera“ se va disputa in aceasta seara, de la ora 22.30, partida retur dintre Betis Sevilla si Steaua Bucuresti, din optimile Cupei UEFA. Steaua are o misiune mult mai dificila decât Rapid, cealalta reprezentanta a României in aceasta faza a competitiei, „militarii“ remizând, 0-0, saptamâna trecuta, in meciul cu Betis Sevilla, de pe arena „National – Lia Manoliu“.


Starea de spirit din lotul Stelei nu este prea buna, antrenorul Cosmin Olaroiu dezvaluind ca elevii sai sunt nemultumiti pentru ca nu au reusit sa câstige prima mansa. „Jucatorii sunt suparati pentru ca nu au reusit sa inscrie. Pentru cât am dat, am obtinut destul de putin. Toata lumea este nemultumita. Nu este deloc usor“, a spus Olaroiu.


Olaroiu: „Nu va fi usor pentru Betis“


Inaintea disputei de pe arena „Ruiz de Lopera“, Olaroiu si-a incurajat elevii, laudându-i pentru prestatia din prima mansa. „Sunt jucatori care au gresit, poate unii apasati de miza meciului, dar de vrut au vrut toti, au avut o daruire exemplara. Nu le putem reprosa acest lucru“, a afirmat Olariou.


In ceea ce priveste partida din aceasta seara, Olaroiu considera ca spaniolii trebuie sa-si puna o problema: sa nu primeasca gol. „Dupa ce ai obtinut o remiza «alba» in deplasare, acasa trebuie sa te gândesti foarte bine ce faci: atacam, ne descoperim, riscam sau nu. Un gol primit poate cântari dublu, deci nu este usor nici pentru ei. Fiecare meci are istoria lui, cred ca vom avea ocazii sa inscriem, iar daca o vom face, va fi mai greu pentru Sevilla“, a opinat Olaroiu.


Serra Ferrer: „Trebuie sa ne calificam“


Antrenorul echipei Betis Sevilla, Lorenzo Serra Ferrer, a spus ca jucatorii sai trebuie sa treaca de Steaua in optimile Cupei UEFA si sa se califice in faza urmatoare a competitiei.


„Partida cu Steaua Bucuresti este foarte importanta pentru noi. Trebuie sa ne calificam in sferturi. Echipa mea sufera din cauza numeroaselor indisponibilitati, survenite ca urmare a alternantei meciurilor din campionat si cupele europene, dar nu vom renunta la nimic“, a spus tehnicianul spaniol, care nu-i va putea utiliza in meciul cu Steaua pe titularii Capi, Varela si Rivas.


De Santis va arbitra Betis – Steaua


Arbitrul italian Massimo De Santis va oficia la centru partida Betis Sevilla – Steaua, care se va disputa in aceasta seara, de la ora 22.30 (TVR 1 – in direct), in mansa secunda a optimilor Cupei UEFA. De Santis va fi ajutat la cele doua linii de conationalii sai Marco Ivaldi si Alessandro Griselli. Arbitru de rezerva va fi Mauro Bergonzi.


De Santis a arbitrat si jocul pe care nationala României l-a disputat, la Roterdam, in compania selectionatei Olandei, scor 2-0, in cadrul preliminariilor CM 2006.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII