23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHingis a eliminat-o pe Davenport

Hingis a eliminat-o pe Davenport

Americanca Lindsay Davenport, a doua favorita a turneului WTA de la Indian Wells, dotat cu premii in valoare de 2.100.000 de dolari, a fost eliminata, marti seara, in optimile de finala ale competitiei, de elvetianca Martina Hingis (nr. 19). Davenport, câstigatoarea de anul trecut a turneului, a fost invinsa, in trei seturi, cu scorul de 6-3,1-6, 6-2, aceasta fiind a treia infrângere inregistrata de ea in acest an, in care nu a reusit sa ajunga in fazele superioare ale vreunui turneu. In sferturile de finala, Hingis o va avea ca adversara pe rusoaica Dinara Safina (nr. 10), invingatoare cu 6-1, 6-3 in fata compatrioatei sale Anastasia Myskina (nr. 5).


In antepenultimul act al competitiei a ajuns fara probleme si principala favorita, belgianca Justine Henin-Hardenne, care a trecut cu 6-2, 6-1 de japoneza Ai Sugyama, urmatoarea adversara a ei fiind argentinianca Gisella Dulko (nr. 17), invingatoare cu 7-5, 7-6 (3), in partida cu tânara finlandeza Emma Laine.


Nici Maria Sarapova, creditata cu sansa a treia la câstigarea turneului de la Indian Wells, nu va lipsi din sferturile de finala, rusoaica invingând-o cu 7-6 (2), 6-1 pe Shahar Peer (Israel, nr. 21). Sarapova isi va disputa un loc in semifinale cu germanca Ann-Lenna Groenefeld, cap de serie numarul 7, care a ajuns in sferturi dupa victoria cu 6-1, 6-4 in fata lui Maret Ani, din Estonia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS