25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSedinta de taina la Pandurii

Sedinta de taina la Pandurii

Presedintele Marin Condescu si-a scos fotbalistii la restaurant in ziua lor libera. La intâlnire nu a fost prezent nici unul dintre antrenori, Viorel Hizo aflându-se la Sibiu.


Pret de câteva ore, restaurantul Hotelului Gorj a fost blocat ieri de Marin Condescu, care a dorit intimitate in discutiile cu jucatorii.


Fotbalistii si-au inchis telefoanele, presedintele la fel, iar administratorul restaurantului a blocat caile de acces, asigurându-se ca nici un intrus nu patrunde acolo. Gogelescu a ajuns dupa inchiderea usilor, având nevoie de multa rabdare pâna sa ia parte la sedinta de taina.


„Este o masa cu jucatorii, presedintele a vrut sa discute cu ei sa-i imbarbateze pentru ca au nevoie in urmatoarele etape. Nu este nimic scandalos, nu e nici o revolutie. Discutia este benefica pentru jucatori, pentru viitorul acestui club“ a spus Florin Motroc. Nici unul dintre antrenorii secunzi nu a avut acces la intrunire. „Este mai bine sa nu fim noi acolo, poate se inhiba jucatorii“, a explicat Motroc absenta sa de la sedinta.


Hizo a sugerat intrunirea


Antrenorul Viorel Hizo era plecat ieri la Sibiu si nu a fost surprins de prânzul de taina al presedintelui Condescu. Chiar el l-a sfatuit sa-i convoace pe fotbalisti la o discutie pentru a le reaminti de obligatiile pe care le au fata de club. „Dulaul“ recunoaste voalat ca exista o stare de tensiune in cadrul lotului dupa infrângerea de la Constanta.


„Eu i-am spus sa discute cu jucatorii. Trebuie sa-i ia putin si pe ei pentru ca au si obligatii nu numai drepturi. Ne plângem ca nu fac antrenamente cu placere. Mie imi convine ca calc in balega la Lelesti? Vin si eu de la Dinamo, de la Pro Rapid, dar astea sunt conditiile in toata tara nu numai la noi“, a declarat Hizo.


Presedintele Condescu a pastrat si dupa intrunire misterul discutiilor. „Am luat masa impreuna. Când te duci sa iei masa cu cineva nu il certi. Nici nu i-am incurajat pentru ca sunt ei incurajati“, a spus Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS