27.6 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportEnergia Pandurii, la doi pasi de semifinale

Energia Pandurii, la doi pasi de semifinale

Dupa o comportare neasteptata in Liga Nationala, unde ocupa in prezent locul trei, Energia Pandurii Târgu Jiu doreste sa rescrie istoria si in Cupa României. Echipa lui Liviu Andries vizeaza o calificare in premiera in semifinalele competitiei, adversarul fiind unul abordabil, CSM Medgidia. Astazi, la Medgidia, are loc meciul tur, iar duminica, la Târgu Jiu, cele doua formatii vor evolua cu calificarea pe masa.


Pentru gorjeni, dubla disputa cu Medgidia are o miza suplimentara. „Ne asteapta doua jocuri deosebit de grele. Speram sa trecem mai departe si sa ne intâlnim tot cu Dinamo, in semifinale. Trebuie sa eliminam si ultima noastra contracandidata la cupele europene, pentru ca nu se stie ce se poate intâmpla, Medgidia este o echipa periculoasa. Daca va juca finala de Cupa României cu Constanta noi vom fi nevoiti sa terminam pe locul patru ca sa evoluam in cupele europene“, a explicat antrenorul Liviu Andries importanta dublei dispute.


Tehnicianul gorjean nu poate alinia la Medgidia cel mai bun sapte, doi dintre titulari, Bichir si Mazilu, fiind accidentati. De asemenea, Ilies acuza o stare de oboseala, iar Filip, principalul marcator al „pandurilor“, este incert, dar se spera recuperarea sa pâna la ora jocului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS