6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVremea, o problema majora

Vremea, o problema majora

Dupa doua zile de pauza, juvetii si-au reluat antrenamentele nemultumiti de starea vremii si a terenurilor, factori care au impiedicat buna desfasurare a programului impus de Ovidiu Stinga.


Victoria obtinuta vineri seara a fost uitata cu rapiditate de staff-ul alb-albastru, care si-a orientat atentia spre urmatoarea disputa, cu FC Caracal, a carei importanta este la fel de mare. Ovidiu Stinga si Daniel Mogosanu au stabilit un plan de „bataie“ destul de complex, insa, din nefericire, au intâmpinat dificultati inca de la prima sedinta de pregatire. Vremea neprielnica l-a determinat pe „olandez“ sa stea pe gânduri câteva minute, cu privire la efectuarea antrenamentului stabilit la ora 16.00, acesta suportând o amânare de un sfert de ora, de teama unui nou „val“ de imbolnaviri.


De altfel, la intrarea pe teren, reactia intregului lot de jucatori a fost concludenta, lapovita si vântul fiind „ingredientele“ folosite de juveti in apostrofari.


„Jerry“ Gane a absentat din nou


Desi staff-ul medical preconiza revenirea lui „Jerry“ Gane la inceputul acestei saptamâni, acest lucru nu s-a intâmplat. Ovidiu Stinga a avut ieri la dispozitie un lot de 20 de jucatori, lista neincluzând si numele atacantului craiovean, caruia i-a expirat perioada de convalescenta, spre deosebire de Michael Baird sau Florin Costea.


Antrenorul Universitatii s-a putut baza, la unicul antrenament al zilei de ieri, sustinut la cantonamentul din Lunca Jiului, pe serviciile urmatorilor jucatori: Bornescu, Lung jr., Neagoe, Ciuca, D. Stoica, Mitchell, Ignat, Barboianu, G. Ionescu, Firtulescu, Puchiu, Al. Costea, A. Ionescu, Saceanu, Velcovici, Dananae, Stavaru, Clarke, Dina, Salih.


Stinga, supervizat de Stalinescu


Terenurile acoperite cu zapada l-au determinat pe Ovidiu Stinga sa puna accent mai mult pe pregatirea fizica decât pe exercitiile cu mingea. Elementele din „scoala alergarii“ si circuitele in regim de forta au ocupat cea mai mare parte a antrenamentului, mingea facându-si aparitia abia in final, având scopul de deconectare.


La marginea terenului de antrenament si-a facut aparitia si Dan Stalinescu, care a indurat lapovita pe tot parcursul celor 90 de minute. Impresarul a dorit sa-l aiba sub observatie pe Ryan Lee Clarke, care nu a reusit inca sa se ridice la nivelul cerintelor lui Stinga, pentru ca abia acum si-a revenit din punct de vedere fizic.


Programul juvetilor de astazi cuprinde doua antrenamente, unul de dimineata, de la ora 10.00, si unul dupa-amiaza, de la ora 16.00, locatia fiind impusa de starea terenurilor de joc. De altfel, alb-albastrii vor continua cu doua sedinte de pregatire pe zi pâna joi, vineri fiind programata una singura, pentru ca oboseala sa nu se resimta a doua zi, in meciul cu FC Caracal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS