19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSuporterii stelisti cer capul lui Olaroiu

Suporterii stelisti cer capul lui Olaroiu

La finalul jocului cu FC Arges, fanii „militarilor“ i-au solicitat actualului tehnician sa-si dea demisia.


Pe stadionul National din Complexul Sportiv „Lia Manoliu“ s-a disputat duminica seara partida dintre Steaua si FC Arges, contând pentru etapa a 16-a a Diviziei A, prima a returului. Cei 1.500 de spectatori care au asistat la aceasta partida au plecat dezamagiti de la stadion, cele doua echipe realizând o remiza „alba“ in urma unui joc nespectaculos. Steaua a presat in permanenta poarta aparata de Guso, insa „betonul“ turnat de excelentul tactician Sorin Cirtu in fata careului pitestean a rezistat la toate asalturile „militarilor“.


La meci a asistat si fostul tehnician stelist Walter Zenga, in prezent antrenor la Steaua Rosie Belgrad. Zenga a urmarit meciul de la tribuna oficiala, in picioare, alaturi de finantatorul Gigi Becali si de managerul Mihai Stoica. Walter Zenga a plecat cu aproximativ zece minute inainte de sfârsitul partidei.


Suporterii de la tribuna I au scandat „Demisia“, iar galeria stelista a scandat numele lui Oleg Protasov. La finalul meciului, jucatorii stelisti s-au dus sa salute galeria, iar suporterii au scandat „Steaua, multumim, noi la meci nu mai venim“. Gigi Becali a plecat la pauza.


Olaroiu nu discuta cu suporterii


Cosmin Olaroiu a spus dupa meci ca nu este dezamagit de evolutia jucatorilor sai. „Nu m-a dezamagit nimic. Jucatorii au incercat totul in conditiile astea. Sa joci tot timpul cu zece oameni in fata nu este usor. Eu sunt cu ghinionul, sunt ghinionist de felul meu, nu avem sansa. Nu avem ce scuze sa gasim. Am avut coerenta in joc, dar nu si finalizarea pe care ne-o doream“, a spus Olaroiu.


Intrebat ce parere are despre faptul ca suporterii au scandat numele lui Oleg Protasov, Olaroiu a raspuns: „Foarte bine“. Olaroiu a adaugat ca nu se va intâlni cu suporterii stelisti. „Suporterii creeaza o presiune inutila asupra echipei. Echipa e la egalite de puncte cu primul loc si este in Cupa UEFA. Credeti ca este cineva care nu vrea sa câstige?“, a completat Olaroiu.


Bucurie pentru Daouda si Guso


Fostul jucator al Universitatii Craiova, Mariko Daouda, care in prezent evolueaza la FC Arges, a spus ca echipa argeseana a obtinut un rezultat mare in fata Stelei. „Este un rezultat mare. Poate ca stelistii au fost putin obositi dupa meciul din Cupa UEFA“, a afirmat Daouda.


La rândul sau, fostul portar al Stiintei, Adnan Guso, a spus ca fotbalistii argeseni au jucat pentru ei, nu pentru Dinamo. „Am jucat in primul rând pentru noi, nu pentru Dinamo, desi este un rezultat bun si pentru ei“, a spus Guso.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS