19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRapid s-a impiedicat de FC Vaslui

Rapid s-a impiedicat de FC Vaslui

Moldovenii au obtinut o remiza pretioasa in fieful celei mai bune echipe românesti a momentului.


In penultimul meci al etapei a 16-a a Diviziei A, „lanterna“ FC Vaslui a reusit sa obtina o remiza surprinzatoare in „Giulesti“, incheind la egalitate, 1-1, meciul cu Rapid. Trupa antrenata de fostul antrenor al Universitatii Craiova, Mircea Rednic, a deschis scorul in minutul 13, prin Valentin Badea, care a marcat cu un sut din marginea careului mare.


In minutul 60, Rapid a marcat prin Mugurel Buga, insa golul a fost anulat eronat pe motiv de ofsaid. Rapid a restabilit egalitatea in minutul 76, prin Valentin Badoi, care a transformat o lovitura libera de pe partea dreapta, de la aproximativ 20 de metri.


Tehnicianul Razvan Lucescu a urmarit meciul din tribuna, el fiind suspendat dupa partida cu Poli Iasi, disputata in decembrie 2005, in Cupa României.


Aceasta a fost prima partida oficiala a lui Daniel Pancu de la revenirea in campionatul României, el fiind imprumutat pâna in vara de Rapid de la Besiktas Istanbul.


Lucescu a acuzat arbitrajul


La conferinta de presa sustinuta la finalul partidei din „Giulesti“, Razvan Lucescu a spus ca prima repriza a disputei cu FC Vaslui a fost cea mai slaba facuta de jucatorii rapidisti de când el se afla la conducerea tehnica a gruparii giulestene.


„Sunt doua puncte pierdute, doua puncte foarte importante. Am inceput mizerabil, cred ca este cea mai proasta repriza de când sunt aici. Nu am avut pic de agresivitate. Am facut greseli copilaresti si FC Vaslui putea sa inscrie si al doilea gol in prima repriza“, a spus Lucescu.


Tehnicianul rapidist a opinat ca partea a doua a jocului a fost total diferita pentru giulesteni.


„Am marcat un gol valabil pe care arbitrul l-a negat. Din nou am fost dezavantajati de arbitraj. Am marcat doua goluri valabile si daca era 2-1 eram multumiti. Nu vreau sa discut mai mult despre arbitraje, dar le compar pe cele din UEFA cu cele din Divizia A. Dupa jocul din repriza a doua, Rapidul merita sa câstige, dar s-a incheiat cu o remiza, care nu ne satisface“, a adaugat Lucescu.


Rednic este multumit de rezultat


Mircea Rednic s-a declarat multumit de remiza obtinuta de FC Vaslui in „Giulesti“.


„Am mai spus-o: noi nu suntem nici Hertha, nici Hamburg. Azi am facut un joc foarte bun. A fost un rezultat echitabil. O prima repriza buna, puteam face chiar 2-0 la ocazia lui Bukvici, si o a doua repriza in care am fost dominati si la finalul careia s-a inregistrat rezultatul de egalitate. Sunt multumit de rezultat, chiar daca mi-as fi dorit toate cele trei puncte“, a spus Rednic.


„Puriul“ a opinat ca Rapid este cea mai in forma echipa româneasca. „Rapidul este cea mai in forma echipa a momentului, nu este de mirare ca a ajuns atât de sus in UEFA. Eu am jucat cu Hamburg când eram la Dinamo si pot spune ca nu este jucata calificarea. Rapidul are insa prima sansa. Sunt sigur ca se va califica“, a mai spus Rednic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS