21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Sapaliga“ e trist, Grigoras exulta

„Sapaliga“ e trist, Grigoras exulta

Tehnicianul „câinilor“, Ion Marin, a spus dupa meciul cu Otelul ca Dinamo nu are nici o sansa in lupta pentru câstigarea campionatului daca va mai evolua asa cum a facut-o impotriva galatenilor. „Daca mai jucam asa, nu avem nici o sansa. Batalia a fost pierduta pe extreme, dar si in linia de mijloc, unde am fost depasiti total. Sper ca jucatorii sa-si faca o analiza, pentru ca suntem la Dinamo, avem de respectat un blazon, dar e vorba si de blazonul lor“, a afirmat Marin.


Tehnicianul dinamovist a mentionat ca isi asuma toate riscurile si ca nu regreta faptul ca a revenit la Dinamo. „Este un risc asumat si pierderea campionatului, dar sper sa ne trezim“, a adaugat „Sapaliga“.


La rândul sau, antrenorul echipei Otelul, Petre Grigoras, a spus ca victoria obtinuta impotriva lui Dinamo ii da sperante ca formatia pe care o antreneaza va putea sa se salveze de la retrogradare. „Pentru mine este un rezultat excelent, pentru ca ne aflam intr-o situatie dificila in clasament. Este o echipa noua, intâlneam liderul si a fost ca un test pentru noi, sa vedem unde ne aflam. Evolutia jucatorilor ne da sperante ca ne putem indeplini obiectivul“, a afirmat Grigoras.


Tehnicianul formatiei galatene a mentionat ca punctele câstigate cu Otelul pe terenul celor de la Dinamo sunt mai importante decât cele obtinute, in tur, cu Farul Constanta. Totusi, Grigoras considera ca Dinamo este o echipa suficient de valoroasa pentru a depasi acest moment si ca nu si-a spus inca ultimul cuvânt in lupta pentru titlul de campioana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS