15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFC Caracal i-a batut pe „catelusi“

FC Caracal i-a batut pe „catelusi“

Dinamo II – FC Caracal 1-2


• Stadion „Florea Dumitrache“, spectatori 100.


• Au marcat: Costea (’85) / Militaru (’58), A. Luta (’90 +2).


Dinamo: Matache – Craciun, A. Nitu, T. Curt, St. Radu – I. Balan, Ropotan, I. Iordache, Musat – L. Ganea, Costea. Au mai jucat: D. Simion, Chiacu. Antrenor: Emil Ursu.


FC Caracal: T. Lung- L. Tilihoi, Militaru, A. Negrila, Vodita – Schinteie, S. Popescu, Schinteie, D. Mihai – A. Luta, A. Stancu. Au mai jucat: Pasare, C. Fruntelata, Mosteanu. Antrenor: Nicolae Ungureanu.


• Au arbitrat: Ad. Comanescu – B. Medrea, Fl. Paunescu.


Sâmbata dimineata, prin tribuna fostului stadion „Victoria“, acolo unde s-a disputat meciul dintre „catelusii“ din Stefan cel Mare si FC Caracal, se vorbea despre victoria lui Dinamo II, gazdele aflându-se pe o pozitie retrogradabila si având mare foame de puncte. In plus, cei care sustineau pe Dinamo II argumentau ca in echipa „satelitului“ din Stefan cel Mare sunt câtiva jucatori cu nume – Tibi Curt, Ilie Iordache (fosti la Universitatea), L. Ganea, Chiacu, Ropotan – si care sunt considerati, ca valoare, peste jucatorii de la FC Caracal. Eroare! Nae Ungureanu are mânji care alcatuiesc un team destul de redutabil si de care, peste un sezon sau doua, se va auzi probabil in Divizia A.


Militaru a inscris un eurogol


Iar sâmbata dimineata, chiar pe terenul gazdelor, oltenii au demonstrat ca sunt, cum spuneam, o nuca tare. In prima repriza, care s-a incheiat nedecis, 0-0, caracalenii au irosit doua ocazii de a deschide scorul, in timp ce la cealalta poarta, Tibi Lung a avut o interventie salvatoare. La reluare, liberoul Marius Militaru a executat impecabil o lovitura libera, in vinclu, si FC Caracal a deschis scorul, 0-1 (’58). „A fost un eurogol“, a spus presedintele Jean Nitulescu. Putea fi 0-2, dar arbitrul Adrian Comanescu din Râmnicu Vâlcea a refuzat oaspetilor un penalti la un fault al unui aparator dinamovist asupra lui Alex Stancu. Intr-un final incendiar, Costea a egalat (’85), apoi arbitrul, partinitor cu gazdele, a prelungit meciul in speranta ca Dinamo II va reusi cumva sa inscrie golul victoriei. N-a fost asa deoarece la capatul unui contraatac pe traseul D. Mihai – S. Popescu, mingea a fost centrata in fata portii lui Matache, iar „veteranul“ caracalenilor, Alin Luta, a reluat in gol pasa primita, 1-2! Era minutul 92. Fara motiv, arbitrul a mai prelungit partida cu aproape trei minute, dar Dinamo II nu a reusit sa egaleze. Meciul a fost urmarit din tribuna de actionarul Ilie Balaci, iar gazdele au fost reprezentate de Cornel Dinu, Ion Marin, Tica Danilescu, Jean Grama, adica toata florea cea vestita si sâmbata ofilita de FC Caracal si Otelul Galati!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS