18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Exigentul Stinga

Chiar daca echipa a reusit cea mai clara victorie din acest sezon, antrenorul juvetilor nu s-a declarat multumit de prestatia jucatorilor sai.


Tehnicianul craiovean Ovidiu Stânga (foto) a spus despre prima repriza ca „a fost cea mai slaba din tot campionatul“. „Am avut o prima repriza grea, in care am reusit sa dam gol cu noroc, pe o greseala a apararii adverse. Ma bucur totusi pentru ca dupa a doua repriza lumea a plecat bucuroasa de la stadion“, a adaugat Stinga.


Acesta s-a plâns de conditiile de antrenament, sustinând ca lipsa terenurilor s-a vazut in pregatirea si jocul echipei, punând o parte dintre nereusitele elevilor sai la meciul cu Rapid II pe starea proasta a gazonlui, care a fost afectat de precipitatiile cazute in ultima vreme.


Velcovici sta cu FC Caracal


Ovidiu Stinga a dezvaluit la conferinta de presa ca Velcovici, autorul primului gol in meciul de vineri seara, nu va putea evolua etapa viitoare, in partida cu FC Caracal, fiind suspendat pentru cumul de cartonase galbene. In schimb, Stinga spera in recuperarea lui Gane, dar si sa-i revina inspiratia lui Salih Jaber, care, in meciul cu Rapid II, a ratat trei ocazii clare de gol.


Cât priveste partida cu FC Caracal, Ovidiu Stânga a spus: „Va fi un meci al orgoliilor oltenesti, pentru ca de acolo a venit grosul actualei echipei a Universitatii, iar jucatorii care au ramas acolo vor sa arate ca si ei merita sa joace la o echipa mai mare“.


„Restanta“ fata de Preda a fost achitata


In minutul 83, Laurentiu Preda a patruns pe partea stânga, a fost faultat in careu si arbitrul a aratat punctul cu var. Ovidiu Stânga l-a desemnat pe mijlocasul stânga sa execute, iar acesta a transformat cu precizie. Decizia lui Stânga a surprins oarecum, dupa ce la amicalul cu Armata Craiova, dupa o faza identica, antrenorul l-a desemnat pe Baird sa execute, spre nemultumirea lui Preda, care a aruncat mingea spre antrenor, in semn de protest, alegându-se cu o amenda. „Am avut o discutie cu jucatorii si le-am pus in vedere ca eu dictez cine executa penaltiurile si sa nu incerce sa-mi schimbe decizia“, a explicat antrenorul Stinga, care prin gestul sau si-a platit datoria fata de Preda, iar acesta se poate lauda ca a revenit cu gol in tricoul alb-albastru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS