13.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024

Victorie meritata

Thomas Doll, tehnicianul echipei SV Hamburg, considera ca Rapid a meritat victoria in meciul de joi. Doll a adaugat ca in retur Hamburg va avea „o alta fata“. „Daca ne uitam la tot meciul putem spune ca este o victorie meritata. Din pacate, noi nu ne-am gasit jocul si de asta am pierdut. Singurul lucru pozitiv este ca mai avem un joc in care veti vedea un alt Hamburg“, a spus Doll.


Intrebat daca Rapid a fost mai buna decât lidera Bundesligii, Bayern München, echipa invinsa de Hamburg in campionatul Germaniei, Doll a raspuns: „Nu se poate spune dupa un singur rezultat. Bayern joaca la un alt nivel, la fel ca si Hamburg“.


Thomas Doll considera ca SV Hamburg a pierdut meciul din cauza agresivitatii jucatorilor adversi si pentru ca elevii sai nu au câstigat duelurile unu la unu. „In retur vom face tot posibilul sa câstigam si sa trecem de Rapid. Nu este o rusine sa pierzi in fata Rapidului, iar pentru mine important este vad o reactie buna a jucatorilor mei in meciul de la Hamburg“, a spus Doll.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS