17.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPrimul obiectiv l-am indeplinit

Primul obiectiv l-am indeplinit

Dupa ce au reusit calificarea in play-off-ul competitiei, Vali Nistoran si echipa sa se pregatesc sa atace podiumul Diviziei A.


Energoconstructia Craiova a stat etapa trecuta, câstigând „la masa verde“ meciul cu ACS 3 Bucuresti (scor 3-0), echipa care s-a retras din campionat dupa incheierea turului. In lipsa unui adversar, antrenorul oltenilor, Valentin Nistoran, a organizat in week-end-ul trecut un joc-scoala pentru a-si tine jucatorii in priza, Energo pregatind celelalte doua meciuri care au mai ramas din campionat, cu Silvanus Resita, acasa (mâine, ora 14.00), si Athletic Club Bucuresti, in deplasare.


Craiovenii au asigurat locul cinci si ar putea incheia competitia un loc mai sus daca inving in ultimele doua etape.


Aceste partide sunt catalogate insa fara miza de gruparea din Banie, care vrea sa foloseasca aceste intâlniri ca teste pentru play-off-ul care va incepe pe 10 aprilie.


Craiovenii vor pe podium


„Important nu este sa batem in acest week-end pe Resita, ci sa le citim jocul si sa incercam sa câstigam meciul direct din play-off. In acest moment, primul obiectiv l-am indeplinit, ramâne sa facem o figura frumoasa la faza finala a intrecerii. Noi ne-am propus locul trei la finalul campionatului si cred ca acest obiectiv este realizabil daca vom fi feriti de accidentari sau suspendari“, a spus antrenorul Valentin Nistoran.


Pâna in prezent se cunosc doar cinci din cele sase echipe care pot merge in play-off. Acestea sunt CIP Deva, ACS Odorheiul Secuiesc, Silvanus Resita, Municipal Constanta si Energoconstructia Craiova. Cea de-a sasea echipa se va stabili in urma jocurilor din ultimele doua etape, patru formatii, Mülbach Sebes, Athletic Club Bucuresti, Poli Timisoara si Eurolines Bucuresti, luptând pentru a se califica la turneul final.


Etapa din acest week-end programeaza urmatoarele meciuri: Cosmos Pitesti – Municipal Constanta, Eurolines – Clujana, Poli Timisoara – United Galati, MGA Bucuresti – ACS 3 Bucuresti, Energoconstructia Craiova – Silvanus Resita, Mühlbach Sebes – Athletic Club, ACS Odorheiul Secuiesc – FC CIP Deva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS