13.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOlaroiu crede in calificarea Stelei

Olaroiu crede in calificarea Stelei

Tehnicianul „militarilor“ sustine ca elevii sai sunt capabili sa marcheze la Sevilla si sa acceada in sferturile Cupei UEFA.


La conferinta de presa sustinuta la finalul meciului Steaua – Betis Sevilla, scor 0-0, din prima mansa a optimilor Cupei UEFA, tehnicianul „militarilor“, Cosmin Olaroiu, a spus ca spera intr-un rezultat favorabil in meciul din Spania, care sa ii asigure echipei sale calificarea in sferturi.


„Cred ca am fi meritat sa câstigam acest meci. Sper ca in retur sa marcam si sa ne calificam mai departe. Betis este o echipa care face presing agresiv si este destul de greu sa joci in aceste conditii“, a spus Olaroiu.


„Am avut probleme la constructie“


Tehnicianul Stelei a recunoscut ca echipa sa a avut joi probleme la constructie. „Am avut ceva probleme pe faza de constructie si datorita presiunii create de Betis si nu am reusit sa iesim din aparare, fiind obligati sa-l angajam pe Victoras Iacob, care a facut o partida buna si a câstigat multe dueluri cu adversarii sai“, a opinat Olaroiu.


Antrenorul „militarilor“ a adaugat ca nu si-a propus sa faca mari schimbari la Steaua. „Noi ne-am propus sa pastram stilul Stelei, pentru ca acesta s-a perpetuat si Steaua a capatat o anume identitate. Am spus ca sunt meciuri dificile, pentru ca adversarii sunt din ce in ce mai buni“, a completat Olaroiu.


„Sustinerea publicului a fost fantastica“


La finalul meciului, o parte dintre spectatorii de la tribuna a doua i-au fluierat pe Olaroiu si Nesu, insa au scandat numele presedintelui Marius Lacatus. Cosmin Olaroiu nu a dorit sa comenteze atitudinea pe care publicul a avut-o la adresa sa, apreciindu-i insa pe fanii care au sustinut neconditionat echipa „militara“.


„Desi sustinerea publicului a fost fantastica, sa nu uitam ca, practic, jucam pe teren neutru. Cred ca daca ne vom califica nu vom pierde sprijinul publicului“, a opinat tehnicianul stelist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS