9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMineri cu probleme

Mineri cu probleme

Minerul Motru – Poiana Câmpina


• Stadion „Motru“, astazi, ora 11.00


• Formatii probabile:


Minerul: Andreescu – Nueleanu, Apostol, R. Radoi – Patru, Bertea, Nedelea, Nicoloff – B. Popescu – Oprea, Isitinie. Antrenor: Silviu Lung.


Poiana: Panfil – Ichim, Ghidarcia, Dragomir – O. Tudor, Dumitrescu, Ticlea, Avram, Lupsa – Dragulin, Cojan. Antrenor: Stefan Nanu.


• Vor arbitra: H. Abrudan – G. Barjac, M. Albon.


• Observator: I. Danciulescu.


Minerul Motru are o misiune grea in primul meci al returului, adversara Poiana Câmpina, starea terenului si numeroasele accidentari fiind obstacole serioase pentru un debut cu dreptul al oltenilor.


Prahovenii nu pot conta pe aportul antrenorului principal, Stefan Nanu, obligat de o ruptura musculara sa-si coordoneze jucatorii de pe banca de rezerve, dar ii vor avea in teren pe fostul galatean Ghidarcia si doi atacanti puternici, Dragulin si Cojan, toti achizitionati in intersezon.


Poiana Câmpina si Minerul Motru, locul 7 la finalul turului, sunt vecine de clasament, Nanu devansându-l pe Silviu Lung cu doua puncte, 23, fata de cele 21 ale „minerilor“. Echipa tehnica si cu gabarit redus, Minerul Motru nu poate beneficia de un teren corespunzator in prima etapa din cauza vremii nefavorabile si a delasarii oficialilor clubului gazda.


„Probabil ca se va juca in noroi pâna la glezne“, estimeaza, ingrijorat, tehnicianul Silviu Lung. Abia in cel de-al doisprezecelea ceas organizatorii partidei au curatat terenul de zapada, insa suprafata de joc este imbibata de apa.


Accidentarile din ultimul timp ii dau dureri de cap tehnicianului Silviu Lung, care a pierdut practic toata linia defensiva. Mieila, Balan si Naicu acuza probleme medicale si sunt indisponibili pentru acest joc.


Nici in atac lucrurile nu stau tocmai bine pentru gorjeni, Ureche, cu ruptura de ligamente, este indisponibil sase luni, iar Volocaru nu poate evolua mai mult de câteva minute. Absentele acestui debut sunt completate de juniorul Corcoveanu, accidentat la o actiune a lotului national.


„Va fi un meci de lupta si am incredere in jucatori ca vor da totul pe teren. Trebuie sa cred in jucatorii care-i am“, a spus Lung inaintea primului joc al returului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS