17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJoaquin se bucura ca a scapat intreg

Joaquin se bucura ca a scapat intreg

Cel mai bun jucator al meciului Steaua – Betis Sevilla, Joaquin, a spus presei iberice ca rezultatul obtinut in partida de la Bucuresti, 0-0, este favorabil echipei spaniole, care si-a marit astfel sansele de a accede in sferturile Cupei UEFA. „Din fericire, am iesit intregi, dar stiam ca Steaua este o echipa puternica si dura. Multumita lui Dumnezeu, am obtinut un rezultat bun. M-au lovit, dar asa este fotbalul. Arbitrul a permis multe intrari dure, dar sunt destul de bine“, a declarat fotbalistul.


Joaquin a subliniat ca Betis ar fi putut obtine un rezultat mai bun. „Au inceput mai tare, dar in repriza a doua au cazut, iar noi am fost mai puternici fizic. Pe contre, am fi putut obtine un rezultat mai bun, dar nu a fost cazul. Important era sa mentinem rezultatul de 0-0. Era fundamental sa nu pierdem, astfel ca vom juca totul pe teren propriu. Este un rezultat bun“, a spus Joaquin.


La rândul sau, Edu a afirmat ca se bucura pentru faptul ca accederea in sferturi se va decide la Sevilla. „Rezultatul pe care l-am obtinut in meciul cu Steaua este pozitiv pentru echipa. Cred ca am jucat mult mai bine decât in meciurile anterioare. Ei au avut multe ocazii, dar si noi. Trebuie sa ne gândim ca vom câstiga in retur“, a spus Edu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS