24.5 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Hamburg s-a molipsit de ciuma de Bucuresti“

„Hamburg s-a molipsit de ciuma de Bucuresti“

Dupa esecul cu Rapid, echipa lui Thomas Doll a fost facuta cu ou si cu otet de ziaristi.


Ziaristii germani nu suporta infrângerile. Dupa fiecare esec al echipelor favorite, jurnalistii din Germania „sterg pe jos“ cu fotbalistii care nu au reusit sa apere gloria Bundesligii.


„Cârnati“, „rahati in ploaie“ sau „ciumati“ sunt numai câteva dintre apelativele cu care „presarii“ din Germania si-au gratulat favoritii de-a lungul timpului.


„Hamburg a luat «Buka-Pest»!“


Si dupa meciul de joi, când Hamburg a fost invinsa la Bucuresti, de Rapid, cu 2-0, echipa lui Thomas Doll a fost facuta cu ou si cu otet de ziaristi. „0-2! Si SV Hamburg a luat «Buka-Pest»!“, scrie Berliner Zeitug, facând un joc de cuvinte care s-ar putea traduce prin „ciuma de Bucuresti“, aluzie la infrângerile echipelor germane suferite in Capitala. „Mai intâi Hertha, acum si Hamburg. In Cupa UEFA bântuie o boala inspaimântatoare: ciuma de Bucuresti. Hamburg s-a molipsit la fel de urât ca si Hertha, a pierdut tot cu 0-2“, a scris publicatia berlineza. Berliner Zeitung ironizeaza apatia de care au dat dovada fotbalistii germani in meciul cu Rapid. „Un spion al echipei din Hamburg le-a vândut un pont jucatorilor germani. Dupa o jumatate de ora de la inceperea meciului, le-a spus ca si la Bucuresti o partida de fotbal are si repriza a doua. Se pare ca ei au urmat pista si au descoperit un pamânt virgin: careul giulestean. Probabil ca a fost un soc prea mare. S-a ordonat retragerea! In invalmaseala creata, Van Buyten a cazut la datorie, dar si-a revenit, cât sa vada golul lui Niculae de la de 30 de metri“, scrie publicatia berlineza.


„Buga a marcat un gol nebunesc“


„Blamare in Cupa UEFA. Si SV Hamburg si Schalke 04 sunt la un pas de eliminare“, a titrat Bild, care noteaza ca „saptamâna neagra a fotbalului german pare fara sfârsit“. „Fara echipa necesara si evoluând fara convingere, formatia din Hamburg a fost amar pedepsita de Niculae si de Buga, acesta din urma marcând un gol nebunesc, cu calcâiul“, scrie Bild.


Schalke 04 a pierdut in Cupa UEFA, scor 0-1, in deplasare, meciul cu Palermo, aceasta fiind a patra infrângere in ultima saptamâna pentru o echipa germana in Italia, dupa amicalul pierdut, 1-4, de echipa nationala si esecurile din optimile de finala ale Ligii Campionilor, Juventus Torino – Werder Bremen, scor 2-1 si AC Milan – Bayern Munchen, scor 4-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS