16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Un adversar imprevizibil“

„Un adversar imprevizibil“

Constientizând faptul ca nu poate conta pe serviciile a patru jucatori importanti din angrenajul echipei, tehnicianul Stiintei nu a negat ca se teme de rivala, mai ales ca situatia disperata in care se afla aceasta o va face sa se lege de orice pentru a obtine un rezultat bun. Ovidiu Stinga a afirmat insa ca nu-l intereseaza numele adversarilor, ci prestatia elevilor sai, deoarece, in cazul in care vor reusi sa-si impuna autoritatea pe teren, rezultatul va fi favorabil.


„Pacat ca nu sunt toti jucatorii apti. Cei care vor intra pe teren trebuie sa demonstreze ca au valoare si oricând se poate apela la serviciile lor. Nu pot sa spun nimic de adversar. Este o echipa imprevizibila, mai ales ca nu sta prea bine in clasament. Oricum, sunt multi factori care pot decide soarta partidei. Unul ar fi terenul, care nu avantajeaza pe nimeni. Noi trebuie sa ne impunem prin joc, daca nu vom opune rezistenta, vom avea probleme. Suntem pregatiti din toate punctele de vedere, nu ne ramâne decât sa confirmam acest fapt“, a spus Stinga.


„Doar rezultatele noastre conteaza“


Antrenorul Universitatii a spus ca nu il intereseaza rezultatele contracandidatelor, insa este sigur de faptul ca echipa sa va trebui sa lupte pâna in ultima runda pentru obtinerea promovarii, deoarece sunt destule grupari care tind sa obtina primul loc in clasament.


„Nu ma intereseaza rezultatele celor de la Petrolul sau Urziceni, ci parcursul nostru, sa obtinem toate punctele puse in joc si sa plece lumea fericita de la stadion. Universitatea nu «duce» singura competitia, pentru ca sunt echipe care joaca bine. Oricum, impotriva noastra toate echipele se mobilizeaza exemplar, se daruiesc pe teren, pentru majoritatea fiind meciul visurilor lor“, a spus „olandezul“, marturisind ca nu este in plenitudinea fortelor fizice. „Este ghinionul clubului pentru faptul ca nu poate folosi nici macar unul dintre atacantii transferati. Din pacate, nici pe Jaber nu stiu cât se poate conta pentru ca este nepregatit fizic, iar ce joaca el se datoreaza calitatilor native“, a completat Stinga, facând aluzie la accidentarile lui Florin Costea, Michael Baird si „Jerry“ Gane.


„Avem nevoie de profesionisti“


Ovidiu Stinga a recunoscut faptul ca Universitatea duce lipsa de persoane cu adevarat profesioniste, la toate capitolele, pentru ca un club care se respecta trebuie sa detina persoane competente pe orice post. In opinia „olandezului“, suporterii joaca un rol foarte important la echipa, dar nu acestia sunt cei care decid soarta unei partide, ci jucatorii. Insa unitatea celor doi factori nu poate conduce decât la victorie.


„Universitatea are nevoie de profesionisti, la orice nivel. Fie ca este antrenor, medic, bucatar sau mai stiu eu ce, trebuie sa fie o persoana capabila si sa aiba numai initiative pozitive. La orice meci, suporterul este un atu in plus, dar cei care decid un rezultat sunt tot jucatorii. Tot timpul avem nevoie de suporteri si sper sa fie alaturi de noi, pentru ca avem nevoie de sustinere“, a conchis Ovidiu Stinga.


„Micul Balaci“, sigur de reusita


Optimismul din tabara alb-albastra a atins cote mari, un exemplu clar fiind Andrei Ionescu, care a afirmat ca Universitatea va invinge Rapid II la o diferenta de doua goluri, dubla fiind semnata de mentorul sau, Ovidiu Stinga. „Micul Balaci“ si-a argumentat spusele prin faptul ca intreg lotul de jucatori se afla in forma maxima, in plus, adversarul nu este unul de temut.


„Noi suntem conectati pentru acest meci inca de saptamâna trecuta. Suntem pregatiti sa facem un meci frumos. Vom invinge cu 2-0, ambele reusite vor fi ale lui «nea Ovi». Nu cunosc numele adversarilor, in primul rând, pentru ca nu ma intereseaza, apoi pentru ca nu sunt sonore. Daca ar fi fost, poate stiam. Din pacate, terenul este moale si nu ne avantajeaza, dar o sa ne descurcam si asa“, a spus Andrei Ionescu.


Laurentiu Preda se bucura de revenire


Mijlocasul stânga al Universitatii va pasi intr-un meci oficial pe „Ion Oblemenco“ dupa noua luni de convalescenta, Laurentiu Preda suferind o dubla fractura de tibie si peroneu, in ultima confruntare cu Rapid, din Divizia A.


„Revin dupa o accidentare care m-a tinut departe de gazon timp de noua luni. Nu cred ca voi avea trac, pentru ca amicalele din intersezon m-au ajutat foarte mult. Meciul cu Rapid II este unul normal pentru mine, pentru ca accidentul suferit a fost intr-o partida cu prima echipa. In plus, nu am fost si nici nu sunt suparat pe Ionut Stancu, pentru ca sunt sigur ca nu a vrut sa se intâmple asta. Nu vom pierde nici un punct in aceasta disputa, pentru ca nu ne da voie valoarea“, a spus Preda.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS