14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Pandurii“ vor sa stinga Farul

„Pandurii“ vor sa stinga Farul

Farul – Pandurii


• Stadion „Farul“, astazi, ora 20.00 (Telesport)


• Formatii probabile:


Farul: Curca – Farmache, Barbu, Schiopu, Pascovici – Lungu, Todoran, Florea – Gurita, Senin, L. Mihai. Antrenor Momcilo Vukotic.


Pandurii: Pustinjakovic – Dragomir, Amzucu, Perisic, Scarlatache, Cristea – Sava, Vranjkovic, Vancea, Stefan – Vintilescu. Antrenor Viorel Hizo.


• Vor arbitra: S. Coltescu – F. Buzarnescu, D. Iliescu.


• Observatori: O. Goga, D. Petrescu.


Daca in tur Grigoras l-a invins pe Sandoi chiar pe „Municipal“, intristând sarbatoarea debutului „pandurilor“ in Divizia A, acum Viorel Hizo nu concepe sa plece invins de la Constanta.


Hizo se bazeaza pe experienta acumulata in primul esalon, in timp ce Vukotic este la debutul oficial in Liga lui Mitica. „Nici nu ma gândesc sa pierd la Constanta“, spunea plin de optimism „Dulaul“, in timp ce Vukotic, mai temperat, i-a raspuns diplomatic: „Nu toti putem fi invingatori!“.


In tur, Farul s-a impus la Târgu Jiu cu 2-1 prin golurile lui Barbu si Todoran, in timp ce oltenii au marcat prin Vintilescu. Pe lânga schimbarile de pe cele doua banci tehnice, si loturile celor doua formatii au suferit modificari fata de disputa din tur. Cristocea si Apostol au parasit Farul in intersezon, in timp ce la Pandurii, jumatate din titulari din meciul tur nu se mai regasesc in prezent printre elevii lui Hizo. Lung, Trofin, Romeo Radoi, Buia si Ursu au participat la prima infrângere din Divizia A a gorjenilor. Cu exceptia lui Trofin, accidentat, ceilalti au parasit clubul Pandurii, „Dulaul“ renuntând la serviciile lor la finalul turului.


Lot echilibrat valoric


Spre deosebire de prima parte a campionatului, când se plângea ca rezervele nu aduc nici un plus in jocul echipei, acum Hizo este multumit de nivelul grupului pe care-l antreneaza. Oricare dintre jucatori poate evolua titular cu rezultate bune. „Am format un grup de jucatori si nu este nici o problema daca joaca Vintilescu sau Armel, nu este nici o problema daca oricare dintre fundasii centrali sta pe margine.


Singura problema este accidentarea lui Popete pentru ca avem mai putine variante pe partea dreapta. Avem solutii fata de toamna, când, daca se accidenta un jucator, aveam probleme, nu aveam solutie la acelasi nivel. Acum am solutii de acelasi nivel, lucru care este important“, a afirmat Hizo.


Fara carne de pui pe Litoral


Meniul „pandurilor“ in perioada petrecuta la Constanta nu cuprinde carne de pui. Speriati de gripa aviara, conducatorii gorjenilor au decis sa interzica cosumul de carne de pui pe timpul sederii la Constanta. Dobrogea este una dintre zonele cel mai afectate din tara de virusul H5N1, fiind confirmate sapte focare de gripa aviara.


„Am decis sa scoatem din meniu carnea de pui cât stam la Constanta pentru a nu risca nimic“, a spus secretarul general, Daniel Baloi. Pandurii a ajuns ieri la Constanta. Suprafata de joc a stadionului „Farul“ se prezinta in conditii foarte bune, gazdele punându-le la dispozitie gorjenilor terenul II pentru antrenamente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS