13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar remiza pentru Oli

Doar remiza pentru Oli

Steaua – Betis 0-0


• Stadion „National – Lia Manoliu“, spectatori: 45.000.


Steaua: Carlos – Ogararu, D. Goian, Ghionea, Nesu – Nicolita (’88, Cristocea), Radoi, Paraschiv (’76, Lovin), Bostina (’70, Oprita) – N. Dica, Iacob. Antrenor: C. Olaroiu.


Betis: Doblas – Varela (’80, Dani), Juanito, Rivas, Luis Fernandez – Rivera, Edu, Capi – Joaquin (’89 Tardelli), Robert (’79, Arzu), Xisco. Antrenor: Lorenzo Serra Ferrer.


• Cartonase galbene: Goian / Rivas, Capi, Varela, L. Fernandez, Doblas, Tardeli.


• Au arbitrat: Y. Baskakov – A. Monakhov si T. Kalugin (toti din Rusia).


Meci greu pentru Steaua, care a intâlnit aseara cel mai puternic adversar de pâna acum in actuala editie a Cupei UEFA. Betis a dovedit maturitate in joc, a preferat sa lase Stelei mansa, dar a acoperit bine mijlocul terenului si a inchis foarte bine jocul in aparare. Chiar daca nu au reusit sa inscrie, „militarii“ au pus presiune la poarta ezitantului Doblas, insa imprecizia lui Nicolita si lipsa de concentrare a lui Dica au facut ca tabela sa nu se modifice in primul mitan. Partea a doua a meciului s-a jucat pe contre, fiecare dintre combatante incercând sa dea lovitura decisiva. Moment care a lipsit din scenariul disputei, desi ocaziile s-au inmultit la cele doua porti. Nicolita, Paraschiv, Dica si Radoi au ridicat tribunele in picioare, in timp ce ibericii au raspuns de doua ori periculos prin Varela, insa portarul Carlos a fost de fiecare data la post.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU