9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Diavolii“ si-au ingenuncheat adversarul

„Diavolii“ si-au ingenuncheat adversarul

Milan – Bayern 4-1 (in tur 1-1)


• Stadion „San Siro“, spectatori: 75.000.


• Au marcat: F. Inzaghi ‘8, ’47, Sevcenko ’25, Kaka ’59 / Ismael ’36


AC Milan: Dida – Stam, Nesta, Kaladze, Serginho – Vogel, Pirlo, Seedorf – Kaka (’86, Rui Costa), F. Inzaghi (’71, Gilardino), Sevcenko (’76, Ambrosini). Antrenor: Carlo Ancelotti.


Bayern München: Kahn – Sagnol, Lucio, Ismael, Lizarazu (’53, Ze Roberto) – Deisler (’63, Scholl), Demichelis, Ballack, Schweinsteiger – Makaay (’46, Guerrero), Pizarro. Antrenor: Felix Magath.


Cartonase galbene: Vogel, Nesta / Demichelis, Sagnol, Guerrero.


• A arbitrat: Valentin Ivanov (Rusia).


Bavarezii au prins o zi proasta si nu au contat in fata Milanului, echipa care a primit un mic imbold si din partea arbitrilor.


AC Milan a câstigat, miercuri seara, intr-o maniera categorica, scor 4-1, partida disputata pe teren propriu cu Bayern München. In tur, cele doua echipe terminasera la egalitate, 1-1. Atacantul Filippo Inzaghi, cel mai in forma jucator al gazdelor, a deschis scorul in minutul 8, dupa ce a plecat spre poarta lui Kahn din pozitie de ofsaid. Imediat dupa ce au primit gol, germanii au replicat prin Schweinsteiger, al carui sut slab a fost retinut cu usurinta de Dida.


In minutul 23, Inzaghi s-a agatat in careu de fundasul Ismael si a obtinut o lovitura de la 11 metri, care a fost irosita insa de Sevcenko, al carui sut pe jos a trecut pe lânga bara din dreapta lui Kahn. Doua minute mai târziu, „Seva“ si-a reparat greseala si a marcat pentru 2-0 cu o lovitura de cap de la 5-6 metri lateral dreapta, profitând de marcajul lejer al fundasilor bavarezi.


In minutul 36, Bayern a redus din diferenta, Ismael trimitând mingea in plasa dupa ce Dida a respins in fata un sut expediat de Schweinsteiger, din lovitura libera.


Bavarezii nu au contat in joc


Cu toate ca, in repriza a doua, Bayern ar fi trebuit sa insiste mai mult in ofensiva, tot milanezii au inscris, la doua minute de la reluare, prin acelasi Inzaghi, care l-a invins pe Kahn cu o lovitura de cap din apropierea portii la o noua eroare a defensivei germane. Brazilianul Kaka a stabilit scorul final in minutul 59, la capatul unui contraatac finalizat cu un sut puternic, pe centrul portii.


Dupa inscrierea celui de-al patrulea gol, Milan s-a retras in propria jumatate si a dat posibilitatea nemtilor sa se apropie mai mult de poarta lui Dida, insa nici Ze Roberto si nici Ballack nu au reusit sa-i puna probleme brazilianului. Mai mult, gazdele au mai fost o data aproape de gol in minutul 88, pe contraatac, dar Seedorf a ratat singur cu portarul.


Antrenorul milanezilor, Carlo Ancelotti, a afirmat la final ca elevii sai au avut o prestatie aproape perfecta si ca isi va aminti pentru mult timp acest meci.


De fiecare data când AC Milan a trecut de Bayern intr-o competitie europeana, echipa patronata de Silvio Berlusconi a câstigat trofeul, acest lucru intâmplându-se de doua ori in Liga Campionilor, in 1990 si 2003, si o data in Cupa Cupelor, in 1968.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU