14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportOvidiu Stinga, atent la detalii

Ovidiu Stinga, atent la detalii

Pentru a fi sigur de reusita, antrenorul Universitatii Craiova isi programeaza atent pasii inaintea meciului cu „satelitul“ Rapidului. Oltenii ramân in cantonament pâna la ora partidei. 


Daca luni alb-albastrii au beneficiat de un singur antrenament, ieri, lucrurile au stat cu totul altfel, Ovidiu Stinga supunându-si elevii la doua sedinte de pregatire, una de dimineata si alta dupa-amiaza. Cea de la ora 11.00 a avut un caracter fizic, iar pentru ca lucrurile sa fie bine definite, la antrenamentul de la ora 15.30 nu s-au efectuat decât elementele cu mingea, aici fiind incluse noile scheme ce poarta semnatura olandeza.


Tehnicianul craiovean nu s-a putut baza pe serviciile a trei piese importante, „Jerry“ Gane, a carui problema medicala il va determina sa mai stea pe „tusa“ inca doua saptamâni, lucru valabil si pentru Michael Baird, in timp ce soarta lui Florin Costea a fost deja pecetluita, el urmând sa debuteze in tricoul Universitatii probabil abia in sezonul viitor.


Ambele antrenamente de ieri s-au desfasurat pe terenul artificial din incinta cantonamentului din Lunca Jiului, locatie care va gazdui singura pregatire de astazi a juvetilor, de la ora 15.30, dar si pe cea de mâine, programata tot dupa-amiaza.


De altfel, Ciuca si compania vor ramâne de astazi in cantonament, urmând sa participe si la sedintele tehnice de dinainte de meci, in care vor viziona casete cu evolutiile adversarei, pentru a-i cunoaste punctele slabe. Alb-albastrii nu vor parasi tabara pâna vineri seara, când vor intâlni, de la ora 17.30, „satelitul“ Rapidului in prima runda din retur, partida putând fi vizionata in direct si pe TV Sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS