25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBavarezii ii ataca pe „diavoli“

Bavarezii ii ataca pe „diavoli“

Dupa ce a remizat in tur, pe „Allianz Arena“, cu AC Milan, Bayern München trebuie sa inscrie pe „San Siro“ pentru a se califica. 


AC Milan a ramas cu un singur obiectiv realizabil in acest sezon, câstigarea Ligii Campionilor, dupa ce in campionat a pierdut teren in lupta pentru titlu cu Juventus. In aceste conditii, elevii lui Carlo Ancelotti vor trata cu foarte mare atentie meciul din aceasta seara, de pe „San Siro“, cu Bayern München, cu care a remizat in tur, scor 1-1.


„Liga Campionilor este un obiectiv major pentru noi, deoarece in campionat avem sanse minime la titlu, chiar daca noi continuam sa speram intr-un succes. Bayern este o echipa mare, dar rezultatul din tur ne favorizeaza“, a spus atacantul „diavolilor“, Filippo Inzaghi.


Inzaghi i-ar putea lua locul lui Sevcenko


Gratie golului inscris de Sevcenko in repriza a doua a meciului disputat pe 21 februarie, Milan a devenit prima echipa care a parasit, fara infrângere, noul stadion „Allianz Arena“ din München, dupa un meci cu Bayern. Rezultatul inregistrat in tur este foarte convenabil pentru italieni: bavarezii vor fi nevoiti sa atace si sa inscrie pentru a se califica, iar echipa lui Carlo Ancelotti dispune de jucatori rapizi, care pot profita pe contraatac de eventualele spatii libere din defensiva adversa.


Atacantul ucrainean al „diavolilor“, Andrei Sevcenko, ar putea sta pe banca de rezerve la meciul cu Bayern, cedându-i locul din avanposturi lui Filippo Inzaghi. Forma extraordinara a lui „Superpippo“, autorul unei „duble“ in meciul din week-end-ul trecut, cu Empoli, si tendinita de care sufera „Seva“ l-ar putea convinge pe Carlo Ancelotti sa il lase in afara primului unsprezece pe ucrainean. Inzaghi a inscris sapte goluri in ultimele cinci meciuri disputate in Serie A, dupa ce a stat câteva luni departe de gazon din cauza unor accidentari.


Ze Roberto revine printre titulari


In trupa condusa de Felix Magath, mijlocasul brazilian Ze Roberto, caruia i s-a nascut de curând cel de-al treilea copil, va reveni in lot dupa câteva zile in care i s-a dat voie sa fie alaturi de familie. Brazilianul este anuntat titular in linia mediana, alaturi de Sebastian Deisler. Germanii nu vor putea conta insa pe serviciile englezului Owen Hargreaves, aflat in perioada de recuperare dupa o accidentare care a necesitat si o interventie chirurgicala. De asemenea, la Bayern nu va juca iranianul Ali Karimi, care a suferit o ruptura musculara, si nici italo-paraguayanul Roque Santa Cruz, nerefacut dupa o accidentare suferita in urma cu mai mult timp.


In schimb, fundasul francez Bixente Lizarazu, cu probleme la aductori, si peruanul Paolo Guerrero, gripat, vor lua loc probabil pe banca de rezerve si vor intra pe parcursul meciului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS