19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGazdele au furat cu ceasul

Gazdele au furat cu ceasul

Pentru a limita proportiile scorului in disputa cu CS Universitatea, echipa Marcelo Bene Calafat a primit ajutor de la masa arbitrilor.


CS Universitatea Craiova a invins categoric, scor 70-41, formatia Marcelo Bene Calafat, intr-un meci care, conform antrenorului craiovean Paul Nicolae, a durat aproximativ 20 de minute. „Am fost la Calafat ca sa jucam 20 de minute. Am ramas uimiti când am vazut ca de la masa nu s-a oprit niciodata cronometrul la time-out-uri, sau in alte cazuri atunci când regulamentul impune acest lucru“, a spus antrenorul Universitatii.


Chiar daca anuntase ca are mai multi incerti, tehnicianul craiovean a reusit sa-i recupereze pe toti jucatorii cu probleme, cu exceptia lui Alin Geoge. Acesta a ramas acasa, efectuând saptamâna trecuta un program de recuperare, dupa ce a acuzat dureri puternice la spate. In aceste conditii, Nicolae a trimis in teren urmatorul „cinci“: D. Popescu, Chimoiu, Albu, Andonie, Peteleaza. Au mai jucat: Turcitu, Enescu, Cehan, Al. Tudor si Icur. Urmatorul meci al craiovenilor va avea loc sâmbata, de la ora 12.00, in Sala Sporturilor din Banie, in compania formatiei Energia Rovinari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS