14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportClaudia Stef a ratat recordul national

Claudia Stef a ratat recordul national

Chiar daca s-a impus in proba de 10 km, sportiva din Banie a fost putin dezamagita deoarece nu a reusit sa devina recordmana tarii. 


Peste 120 de sportive au luat sâmbata startul in finalele Campionatului National de iarna la mars (masculin + feminin), intrecere rezervata seniorilor, tineretului, juniorilor I, II si III. Competitia a fost organizata cu sprijinul Clubului Sportiv Municipal Craiova si Directiei Judetene pentru Sport Dolj, fiind supervizata de antrenorul federal al loturilor nationale de fond si semifond, Zsolt Gyongyossy.


Primii care au intrat in concurs au fost baietii (categoriile seniori, tineret, juniori I si II), distanta de concurs fiind de 10 km. Reprezentantii clubului CSM Craiova au reusit sa cucereasca patru medalii. La tineret (individual), craioveanul Dragos Neacsu a obtinut medalia de aur si titlul de campion national. Celelalte trei medalii au fost obtinute pe echipele de seniori (locul III), tineret (locul I) si juniori II (locul II).


Stef si-a demonstrat valoarea


Vedeta intrecerii de sâmbata a fost Claudia Stef. Legitimata la CSM Craiova, sportiva din Banie a demonstrat ca nu degeaba este una dintre cele mai bune marsaluitoare pe plan international. Claudia a terminat cursa (la seniori) pe primul loc cu timpul de 42,53 minute.


„Cred ca am concurat pe cel mai greu traseu. Mi-as fi dorit sa dobor acasa recordul national, dar a fost imposibil pentru ca am dus cursa singura. Timpul pe care l-am obtinut imi da insa sperante pentru acest sezon, pentru ca urmeaza o serie de concursuri importante. Imi doresc sa fiu sanatoasa si sa ma pot pregati in continure foarte bine“, a declarat dupa cursa Claudia Stef.


Tot in intrecerea fetelor, alte doua craiovence au reusit sa se claseze pe podium. Diana Banciu si Melania Luican au obtinut medaliile de argint la juniori II, respectiv juniori III. Ambele sportive sunt legitimate la CSM Craiova.


In urma rezultatelor inregistrate au fost intocmite urmatoarele clasamente: seniori – locul II – CSM Craiova; juniori I – locul II – CSM Craiova; juniori III – locul I – LPS „Petrache Triscu“, locul II – CSM I Craiova, locul III – CSM II Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS