19.8 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVillarreal are prima sansa

Villarreal are prima sansa

Villarreal, a treia formatie spaniola calificata in optimile Ligii Campionilor, va juca in fata propriilor suporteri cu scotienii de la Glasgow Rangers, in fata carora are un usor avantaj datorat egalului, 2-2, obtinut in tur. Spaniolii puteau sa abordeze si mai linistiti meciul de miercuri daca nu se jucau cu ocaziile de gol in prima mansa, pe „Ibrox Stadium“, si daca nu erau egalati cu sapte minute inainte de final.


Pâna in prezent, echipa spaniola a avut un parcurs de vis la prima participare in Liga Campionilor, câstigând grupa din care a facut parte (D), in care Manchester United a fost „lanterna rosie“. Echipa lui Manuel Pellegrini nu numai ca a terminat neinvinsa faza grupelor, dar a primit numai un singur gol.


Si statisticile sunt favorabile echipei Villarreal, Glasgow Rangers nereusind sa obtina decât un rezultat de egalitate in cele sase meciuri disputate pâna acum pe teritoriul Spaniei, inscriind o singura data. Mai mult, scotienii se vor prezenta la meciul de pe stadionul „El Madrigal“ fara atacantul croat Dado Prso, unul dintre cei mai importanti jucatori ai lor, care a primit un cartonas galben in finalul meciului tur, echivalent cu o etapa de suspendare.


Singura amintire placuta pentru Glasgow legata de Spania este finala Cupei Cupelor din 1972, disputata la Barcelona si câstigata de Rangers, cu 3-2, in fata formatiei Dinamo Moscova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS