30.6 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMisiune dificila pentru „Batrâna Doamna“

Misiune dificila pentru „Batrâna Doamna“

Echipa la care evolueaza Adrian Mutu, Juventus Torino, nu va avea, marti, o misiune tocmai usoara in fata germanilor de la Werder Bremen, in fata carora a pierdut in tur, cu 3-2, dupa ce, cu câteva minute inainte de final, a condus cu 2-1.


Misiunea „Batrânei Doamne“ ar putea fi ingreunata de eventuala indisponibilitate a atacantilor David Trezeguet si Zlatan Ibrahimovic, care nu au fost convocati de antrenorul Fabio Capello pentru meciul disputat ieri-seara cu Sampdoria, din cauza unor accidentari. Trezeguet acuza dureri la glezna dupa amicalul Franta – Slovacia (1-2) de miercuri, iar Ibrahimovic s-a accidentat la genunchi in meciul pierdut cu nationala Suediei in aceeasi zi, in fata Irlandei (0-3).


„Sper ca Zlatan si David sa fie recuperati pâna marti. In caz contrar, nu ma voi plânge, pentru ca avem la dispozitie un lot valoros. Zalayeta munceste mult la antrenamente, iar Mutu poate fi folosit oricând ca al doilea vârf“, a spus Capello.


Singura noutate din tabara germanilor inaintea acestui meci este prelungirea pâna in 2009 a contractului directorului general al clubului, fostul international Klaus Allofs. Sosit in 1999 la Bremen, Allofs a reusit sa faca din Werder din nou o echipa de temut, sub conducerea sa „verzii“ reusind, in sezonul 2003/2004, „dubla“ cupa-campionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS