17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVeronel Tarau, batut in finala

Veronel Tarau, batut in finala

Pugilistii gorjeni au obtinut patru medalii la Cupa României, competitie gazduita de sala „Olimpia“ din Bucuresti. Iulian Ghise (CS Pandurii Târgu Jiu) si Constantin Lupsoiu (Minerul Jilt Matasari) nu au reusit sa treaca de semifinale, multumindu-se cu medalia de bronz. Ultimii doi campioni nationali de seniori din Gorj, Veronel Tarau si Petrisor Gananau, au boxat fara succes in ultimul act al competitiei, intorcându-se cu medaliile de argint.


Tarau (Minerul Matasari) a fost invins in limitele categoriei 54 kg de I. Stan (BC Dobre Bucuresti), in timp ce Gananau (Minerul Matasari) a cedat la puncte in fata lui Ronald Gavril (SCM Bacau), la categoria 75 kg.


Presedintele clubului Minerul Matasari, Ion Ruset, este multumit de performata pugilistilor condusi de Ninel Geica. „Noi, Consiliul Director, am fixat ca obiectiv doua medalii la aceasta competitie. Am fi vrut una de aur, dar suntem multumiti si cu cele doua medalii de argint si una de bronz. Boxerii nu au avut conditii de pregatire decât in ultimele doua luni. Fiecare sportiv care ne-a reprezentat la Cupa României a primit câte sase milioane de lei, urmând ca medaliile sa fie premiate suplimentar cu o suma care va fi stabilita de Consiliul Director. Campionatele nationale ramân obiectivul nostru principal“, a afirmat Ruset.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS