14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportProbleme de lot pentru craioveni

Probleme de lot pentru craioveni

CS Universitatea Craiova merge pe malul Dunarii pentru a face spectacol, chiar daca din echipa ar putea lipsi patru titulari. 


Echipa CS Universitatea Craiova va sustine astazi un nou meci contând in cadrul turului al doilea al Diviziei B. Craiovenii se vor deplasa la Calafat, unde vor intâlni echipa locala Marcelo Bene. Din echipa lui Paul Nicolae va lipsi Alin Gioage, jucator adus recent de la Iasi, acesta fiind accidentat. De asemenea, doi dintre titulari, Tudor si Chimoiu, se resimt dupa meciul cu Râmnicu Vâlcea, iar D. Popescu este racit. Acestia vor face totusi deplasarea la Calafat, urmând sa fie folositi in functie de necesitati.


Dupa cum se stie, CS Universitatea Craiova are asigurata prezenta la turneul semifinal, ocupând locul doi in serie, dupa CSB Râmnicu Vâlcea. In schimb, Marcelo Bene Calafat ocupa ultimul loc (patru) in serie si spera sa produca surpriza astazi, pe teren propriu, in conditiile in care craiovenii au destule probleme de lot.


Paul Nicolae vrea spectacol


„Meciul va fi unul disputat si ne vom bate pentru fiecare minge. Nu inseamna ca daca avem probleme de lot nu exista jucatori care sa-i suplineasca pe indisponibili. Speram sa fie un spectacol agreabil la Calafat“, a declarat ieri antrenorul Paul Nicolae. Partida dintre Marcelo Bene Calafat si CS Universitatea Craiova se va desfasura in sala de sport a Liceului Agricol, de la ora 13.00.


De saptamâna viitoare, vor incepe meciurile din cel de-al doilea retur, CS Universitatea Craiova urmând sa joace in ordine cu Energia Rovinari (acasa), CSB Râmnicu Vâlcea (deplasare) si Marcelo Bene Calafat (acasa). Pentru ca zarurile au fost aruncate in aceasta serie, partidele pot fi considerate de antrenament, CS Universitatea Craiova si CSB Râmnicu Vâlcea pregatindu-se pentru turneul semifinal, iar Energia Rovinari si Marcelo Bene Calafat pentru campionatul care va urma.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS