20.6 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu poate juca acum in Divizia A“

„Nu poate juca acum in Divizia A“

Dupa o perioada de proba la FC Arges, baiatul lui Mircea Irimescu nu a fost retinut de antrenorul Cirtu in lotul divizionarei A, fiind trimis acasa, la divizionara C „Gica Popescu“. 


Legitimat la divizionara C „Gica Popescu“, Paul Irimescu a fost in aceasta iarna in probe la divizionara A FC Arges, acolo unde tatal sau, Mircea Irimescu, este antrenor secund. Paul a facut pregatirea de iarna sub coordonarea lui Sorin Cirtu, a fost si in turneul argesenilor in Cipru, dar n-a fost retinut in lotul cu care FC Arges va aborda returul acestui campionat. El a revenit la Craiova, reluându-si pregatirile sub comanda lui Adrian Popescu la divizionara C „Gica Popescu“.


Paul are calitati de fotbalist


Dupa stagiul de proba de la FC Arges, antrenorul principal al celor din Trivale, Sorin Cirtu, l-a caracterizat astfel pe baiatul prietenului si secundului sau: „Paul Irimescu are calitati fotbalistice, dar la ora asta nu poate sa faca saltul direct de la Divizia C la Divizia A. Ii mai trebuie o perioada de rodaj, poate chiar la o echipa de Divizia B. Nu l-am retinut acum la FC Arges pentru retur, trimitându-l pâna la vara inapoi la divizionara C «Gica Popescu», adica sa mai joace meciuri oficiale. Ne mai uitam apoi si in vara si vedem… Cred ca lui Paul i-a fost utila aceasta perioada de pregatire de la FC Arges, dar acum depinde si de el cum percepe asta si cum se pregateste mai departe. Acest stagiu la o divizionara A poate fi pentru el o experienta. Are si calitati ca ale tatalui… Ar putea juca in prima liga, dar, repet, nu imediat. Este tipul de jucator care se face mai greu, ca sa zic asa. In momentul in care va avea si alta experinta de joc, astfel incât prin plasament sa poata compensa anumite deficiente, atunci va putea face saltul spre prima liga. Si cred ca-l va face“.


In afara de Paul Irimescu, Sorin Cirtu nu a retinut in lotul argesenilor pentru acest retur nici pe portarul Claudiu Puia, de la Midia Navodari, care a fost si el trimis acasa zilele trecute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS