17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMichael Ballack a refuzat-o pe Inter

Michael Ballack a refuzat-o pe Inter

Mijlocasul german Michael Ballack, aflat la sfârsit de contract cu gruparea Bayern München, a declinat oferta pe care i-a facut-o clubul italian Inter Milano, potrivit impresarului sau, Michael Becker.


„Michael isi va continua cariera la o echipa care are sanse sa câstige Liga Campionilor, nu la Inter. Va merge numai la o echipa cu sanse mai mari decât Bayern sa triumfe in aceasta competitie. Bayern este acum pe primul loc in Germania, iar Inter doar pe pozitia treia in Italia“, a spus Becker.


Conducerea clubului din Milano a profitat de amicalul Italia – Germania, scor 4-1, disputat miercuri, la Florenta, si a avut o intâlnire cu Ballack si cu impresarul acestuia. Jucatorului i s-a oferit un contract valabil pe patru ani cu un salariu de cinci milioane de euro pe sezon.


Impresarul Michael Becker a recunoscut ca poarta discutii cu conducerea clubului Chelsea Londra, care, potrivit presei, i-ar fi oferit internationalului german 8,5 milioane de euro pe sezon: „Nu a fost semnat inca nici un act. Vom continua sa discutam cu cei de la Chelsea. Exista un interes din partea ambelor parti ca totul sa mearga in aceasta directie“.


Potrivit lui Becker, clubul Real Madrid a fost la un pas sa semneze cu Ballack inaintea tuturor, insa a intervenit demisia lui Florentino Perez, iar tratativele au fost intrerupte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS