17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLa vânatoare fara gloante

La vânatoare fara gloante

Echipa lui Adrian Cotoranu a fost nevoita sa se imprumute de bani pentru a face deplasarea la Oradea. 


Aflata in lupta pentru promovare, echipa feminina de volei CS Universitatea Craiova continua sa se zbata in saracie, clubul si autoritatile locale negasind solutii pentru a sustine aceasta formatie. Craiovencele au plecat ieri la Oradea, acolo unde astazi, de la ora 12.00, vor sustine o noua partida in Seria A2 – Vest.


„Am plecat la Oradea cu bani imprumutati, iar situatia la echipa este aceeasi, adica ne ducem zilele de azi pe mâine“, a spus la plecare antrenorul Adrian Cotoranu. Partida cu LPS CSU Oradea se anunta foarte dificila, având in vedere ca, dupa ultimele rezultate, gazdele au inceput sa spere la prinderea unui loc la turneul final.


O eventuala victorie a gazdelor ar da sperante acestora, care au sansa sa obtina locul secund in serie daca mai obtin o victorie intr-unul dintre cele doua meciuri care au mai ramas de disputat in campionat.


Se vrea promovarea?


In acest moment, CSM Lugoj este ca si calificata la turneul final. Universitatea Craiova pleaca totusi cu avantajul moral al victoriei din tur, craiovencele sperând ca vor putea sa ia punctele puse in joc la Oradea. „Am discutat si cu fetele si pot spune ca nu ne temem de adversar, pentru ca il cunoastem foarte bine. Ne-am mai intâlnit de trei ori in campionat. Mi-e frica insa de arbitraj, pentru ca s-a dovedit ca de obicei arbitrii sunt atenti cu echipele mai bine organizate“, a declarat antrenorul Adrian Cotoranu.


Surse din cadrul CS Universitatea Craiova sustin insa ca, in ciuda eforturilor depuse de fete si antrenor, mai-marii gruparii oltene nu ar dori promovarea echipei in Divizia A, considerând ca atât clubul, cât si echipa nu sunt pregatiti pentru a face fata rigorilor primei divizii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS