21.2 C
Craiova
vineri, 14 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDivizia C dribleaza in mocirla

Divizia C dribleaza in mocirla

Din cauza vremii,„GP“ Craiova a contramandat amicalul cu Alprom Slatina, Chimia a renuntat la testele de verificare, iar Armata s-a autoexilat la Facai. 


Ninsorile cazute in ultima vreme au dat peste cap nu numai programul campionatului, ci si programul de pregatire al echipelor de Divizia C, care au fost nevoite sa gaseasca solutii de compromis pentru a-si tine jucatorii in priza. Chiar daca mai este putin pâna la reluarea campionatului in esalonul trei (17 martie), divizionarele C craiovene sunt impiedicate sa sustina partide amicale in aceasta perioada pentru a proteja suprafata de joc a propriilor stadioane.


Una dintre victimele namoalelor este echipa „GP“ Craiova, care astazi trebuia sa sustina, pe teren propriu, un joc de verificare in compania formatiei Alprom Slatina. „Am renuntat la acest meci pentru ca este pacat sa distrugem gazonul cu doua saptamâni inainte de reluarea campionatului. In plus, exista riscul unor accidentari. Am hotarât sa asteptam sa se mai indrepte vremea pentru a sustine un nou meci amical, iar pâna atunci continuam sa ne pregatim la baza de la Hanul Doctorului, pentru ca noi nu ne putem plânge ca nu avem conditii de antrenament“, a declarat ieri Nicolae Zamfir, directorul coordonator al Scolii de Fotbal „Gica Popescu“.


Joc la o poarta


Pe aceeasi lungime de unda a fost si Cristea Boldici, antrenorul Chimiei Craiova, care a refuzat din start sa programeze vreun amical pentru echipa sa. „Este imposibil sa gasesti o echipa care sa te primeasca sa joci pe terenul ei. Noi avem un teren de antrenament, dar este facut praf, pentru ca am tot jucat pe el“, a spus Boldici.


Singura echipa care s-a descurcat cât de cât a fost Armata Craiova, care a sustinut ieri un amical, pe terenul de la Facai, in compania echipei Gaz Metan Podari, câstigat de „militari“ cu scorul de 4-0 (3-0). Golurile trupei lui Gusatu au fost inscrise de Mandea, Boroiban (2) si Oprea. „Terenul tine, pentru ca este nisipos, dar alta este problema. Fiind pozitionat in câmp deschis, bate vântul foarte tare si se joaca mai mult la o poarta“, a precizat Gusatu.


Armata si Universitatea II, noi teste


Echipa lui Mugurel Gusatu, Armata Craiova, va sustine astazi, de la ora 11.00, pe terenul de la Facai un nou test de verificare, de aceasta data adversara fiindu-i divizionara D CFR Petrolul Craiova. Intr-un alt meci amical, la Isalnita, se vor intâlni formatia Avântul din localitate si Universitatea II Craiova. Partida va incepe la ora 11.00. In plus, este posibil ca „satelitul“ Stiintei sa joace miercuri la Bailesti, in compania echipei locale Progresul, intr-un nou meci de verificare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS