24 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Noi suntem vinovati, nu Perez!“

„Noi suntem vinovati, nu Perez!“

„Galacticii“ considera ca erau respectati de fostul conducator al gruparii din capitala Spaniei.


Jucatorii echipei spaniole de fotbal Real Madrid au primit cu tristete si surprindere vestea cu privire la demisia presedintelui Florentino Perez.


„Am fost surprins când am aflat. Ii vom dedica lui succesele pe care le vom obtine in viitor. Voi avea mereu o relatie buna cu el, pentru ca a fost un presedinte care i-a respectat tot timpul pe jucatori“, a spus fundasul brazilian Roberto Carlos, precizând ca nu intentioneaza sa paraseasca gruparea de pe „Santiago Bernabeu“ la sfârsitul sezonului, asa cum se zvoneste in presa.


La rândul lui, portarul Iker Casillas a opinat ca Real Madrid traverseaza o perioada dificila si trista si considera ca principalii vinovati pentru aceasta situatie sunt jucatorii si nu fostul presedinte Florentino Perez: „Florentino a muncit mult si a pus suflet pentru acest club. Ne-a surprins decizia lui si ne-a provocat tristete. Cred ca principalii vinovati suntem noi, jucatorii. Nu am facut deloc un joc bun duminica, la Mallorca, dar nu pentru ca nu am vrut. Pur si simplu nu am reusit mai mult“.


Ca si coechipierii sai, atacantul Ronaldo a avut cuvinte de lauda pentru fostul presedinte al Realului.


„Anuntul demisiei lui Florentino m-a surprins si m-a intristat in acelasi timp. Este persoana care m-a adus la Real Madrid si care a fost alaturi de mine mereu. Din pacate, a decis sa renunte, dar viata continua si trebuie sa mergem inainte“, a declarat jucatorul brazilian, aflat la Moscova cu ocazia amicalului de ieri dintre nationala tarii sale si Rusia. Fiind intrebat despre viitorul sau la Real, Ronaldo a precizat ca nu se va gândi la acest lucru pâna la sfârsitul sezonului si a reamintit ziaristilor ca are un contract valabil pâna in anul 2008.


Pe Real Madrid o asteapta doua meciuri foarte dificile: sâmbata, elevii lui Lopez Caro vor disputa, pe „Santiago Bernabeu“, derbiul cu Atletico Madrid, iar miercuri vor intâlni, in deplasare, pe Arsenal Londra, in mansa a doua a optimilor Ligii Campionilor (in tur 0-1).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS