14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEchipajul României a ocupat locul 22

Echipajul României a ocupat locul 22

Echipajul de bob patru persoane al României, alcatuit din Nicolae Istrate, Adrian Duminicel, Gabriel Popa si Danut Dobalciuc, a ocupat, sâmbata seara, locul al 22-lea la concursul din cadrul Jocurilor Olimpice de la Torino.


La sfârsitul primelor doua manse, disputate vineri, boberii români se situasera pe locul 23, dar in urma disputarii celei de-a treia au reusit sa urce o pozitie in ierarhia finala, devansând echipajul Croatiei.


Cei patru români au fost cronometrati cu timpul de 56 de secunde si 41 de sutimi, cu 20, respectiv 29 de sutimi mai putin decât in primele doua manse. Din pacate, timpul total al tricolorilor, doua minute, 49 de secunde si 72 de sutimi, nu a fost suficient de bun pentru obtinerea dreptului de participare si in ultima mansa, a patra.


La inceputul saptamânii trecute, cele doua echipaje de bob doua persoane ale României se clasasera pe locurile 24 (Nicolae Istrate/Adrian Duminicel), respectiv 26 (Levente Iliescu/Gabriel Bartha).


Titlul olimpic la bob patru persoane a fost câstigat de echipajul Germaniei (Andre Lange, Rene Hoppe, Kevin Kuske, Martin Putze), cu timpul total de trei minute, 40 de secunde si 42 de sutimi, care l-a devansat cu 13 sutimi de secunda pe cel al Rusiei. Medalia de bronz a revenit echipajului Elvetiei, cu un timp total de 3:40.83.


Andre Lange si Kevin Kuske, componenti ai echipajului Germaniei, au câstigat a doua medalie de aur la aceasta editie a JO de iarna, ei triumfând in urma cu câteva zile si la bob doua persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS