9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSi-au aratat limitele

Si-au aratat limitele

Desi a incercat sa arate ca o echipa de Divizia A, Universitatea nu a reusit sa-si depaseasca nivelul in amicalul cu Pandurii, pierdut din cauza lipsei de experienta.


Mult asteptata partida cu Pandurii Târgu Jiu, edificatoare in ceea ce priveste stadiul in care se afla Universitatea inaintea unui retur „incins“, a fost foarte disputata, in ciuda faptului ca nu se juca pe puncte. Rezultatul final a demonstrat perfect nivelul pregatirii elevilor lui Ovidiu Stinga, Universitatea punctând la capitolul daruire si unitate, insa a dezamagit datorita faptului ca nu este o echipa omogena si experimentata. In schimb, Pandurii poseda jucatori care gândesc mai mult pe teren, dar gorjenii nu isi pot depasi conditia, pozitia ocupata in clasamentul Diviziei A fiind justa.


Universitatea a inceput curajos


Alb-albastrii au inceput partida foarte bine, reusind sa puna in pericol poarta adversa in primul minut de joc prin Stinga si chiar sa inscrie câteva minute mai târziu. Baird a fost cel care a „aprins“ putinii sustinatori din tribuna, reluând din interiorul careului de 16 metri, fara sperante pentru portarul Pustinjakovic. Nici Ciuca si nici „cangurul“ nu s-au multumit cu minimul avantaj de pe tablela, insa nu au reusit sa puncteze pentru 2-0.


In replica, Glisca avea sa confirme faptul ca gorjenii isi doreau victoria, la fel si Adrian Popescu, Dorin Radoi sau Dragomir, care au incercat vigilenta lui Bornescu. Vintilescu avea sa restabileasca egalitatea in minutul 28, cu toate ca era talonat de Mitchell si Ciuca, sutul sau stricând calculele lui Bornescu, iesit eronat din poarta. Oaspetii nu s-au multumit cu atât, dar nu au mai reusit sa se evidentieze cu ceva pâna la pauza, in afara faptului ca Viorel Hizo s-a vazut nevoit sa urmareasca meciul din tribune, dupa ce a comentat deciziile arbitrului.


Craiovenii s-au stins pe parcurs


Gazdele nu au mai reusit sa mentina forcingul din prima parte a partidei, desi s-au zbatut mult si in repriza secunda pentru a-si trece in cont aprecierile suporterilor. Practic, Universitatea nu a mai pus in pericol poarta adversa decât prin Dina, pentru ca Baird a intrat in anonimat. Dina avea sa restabileasca egalitatea
(2-2) in minutul 78, cu un voleu imparabil, dupa ce Armel il invinsese pe Lung junior, intrat dupa pauza (

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU