10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRadoi a revenit printre tricolori

Radoi a revenit printre tricolori

Dupa opt luni si jumatate de sfidare reciproca, dupa ce capitanul Stelei a parasit cantonamentul tricolorilor inaintea partidei cu Olanda, din preliminariile CM 2006, disputata pe 4 iunie 2005, Victor Piturca si Mirel Radoi (foto) si-au dat, din nou, mâna.


Acest fapt s-a „soldat“ cu o noua convocare a jucatorului la lotul echipei nationale a României, care va intâlni, in perioada 28 februarie-1 martie, Armenia si Cipru (sau Slovenia), in cadrul celei de-a zecea editii a turneului amical din Insula Afroditei.


Tricolorii au fost repartizati in grupa a doua a competitiei, urmând sa debuteze, pe 28 februarie, de la ora 17.00, pe stadionul „GSP“ din Nicosia, impotriva Armeniei, in timp ce cealalta disputa a grupei va opune selectionata Ciprului si Sloveniei, pe stadionul „Antonis Papadopoulos“, din Larnaca.


Pe 1 martie, România va intâlni, in functie de rezultatul din primul meci, invinsa sau invingatoarea partidei Cipru – Slovenia, pe stadionul „GSZ“ din Larnaca, de la ora 17.00. Celalalt meci al zilei din grupa se va disputa de la aceeasi ora, dar pe stadionul „Tsirion“ din Limassol.


Pentru turneul din Cipru, selectionerul Victor Piturca a apelat la serviciile urmatorilor jucatori:


Lobont (Fiorentina), Coman (Rapid) – Contra (Getafe), V. Badoi (Rapid), D. Goian, M. Nesu (ambii Steaua), Iencsi, Tamas (ambii Spartak Moscova), Chivu (AS Roma), Rat (Sahtior) – Cocis (Seriff Tiraspol), T. Balan (Sportul), Ov. Petre (Poli Timisoara), M. Radoi (Steaua), D. Munteanu (CFR Cluj), Patrascu (Piacenza), Fl. Petre (Dinamo) – Oprita (Steaua), Mazilu (Sportul), D. Niculae (Rapid), Mutu (Juventus), Zicu (Dinamo).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS