25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNemtii acuza arbitrajul

Nemtii acuza arbitrajul

Intr-o alta confruntare soc a turului optimilor de finala ale Ligii Campionilor, AC Milan a obtinut o remiza pretioasa, 1-1, pe terenul lui Bayern München. Bavarezii si-au sufocat pur si simplu adversarii, timp de 35 de minute italienii fiind in corzi, mai ales dupa reusita de senzatie a lui Michael Ballack, sut la vinclu de la peste 25 de metri (’23). Makaay si Lucio i-au dat apoi emotii lui Dida, in vreme ce coechipierii acestuia nu au gasit nici un spatiu spre poarta lui Rensing, inlocuitorul lui Kahn (accidentat), Kaka si Seedorf neputând sa-i puna in valoare pe Gilardino si Sevcenko.


In partea secunda, milanezii au fost ajutati de arbitru, centralul belgian Frank de Bleeckere dictând penalti la o minge sutata care a lovit bratul lipit de corp al fundasului Ismael. Sevcenko nu putea sa rateze ocazia de a-si scoate coechipierii din „transa“, care, la 1-1, s-au descurcat ceva mai bine. Italienii au stiut insa sa inchida si jocul, rezultatul oferindu-le prima sansa de calificare in returul de pe 8 martie.


Antrenorul lui Bayern, Felix Magath, a considerat dupa meci ca echipa sa nu a obtinut decât o remiza deoarece jucatorii nu au reusit sa-si revina dupa socul loviturii de la 11 metri acordate italienilor. „Nu inteleg penaltiul acordat de arbitru, pentru ca nu am mai vazut asa ceva in Liga Campionilor“, a spus Magath.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU