25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportColtul microbistului

Coltul microbistului

Acum ai ocazia sa iti spui parerea despre ce se intâmpla in sportul românesc sau international. Transmite comentariul tau la [email protected], pe pagina www.gds.ro sau la tel. 0251/412.146.


Codreanu


„Alta gafa: readucerea lui Jerry Gane. Iar Stinga da dovada de «modestie». Se lauda pe sine insusi, spunând ca ar vrea sa joace libero. «Eu am experienta…, la experienta mea stiu când sa atac sau sa ma retrag, am pasa lunga si plasament», spunea «marele profesionist». Abia astept sa-l vad jucând pe postul de libero, sa-l vad cum sufla baloanele adversarilor“.


Dragos C.


„Desi ma numar printre cei care il apreciaza pe irakian (de fapt, baiatul este kurd) din punct de vedere al calitatilor fotbalistice, consider ca sanctionarea sa de catre club este justa; Jaber a demonstrat o atitudine total neprofesionista si acest lucru nu poate fi tolerat. Craiova nu este Gloria Buzau! Cât despre Orac, ar fi foarte bine daca s-ar renunta la el; nici nu este prea grozav ca fotbalist si nici nu este atasat de Universitatea. Oricum, din vara este din nou al Stelei…“.


Cristi Suporteru


„Daca nu mai este Jaber, Craiova nu mai are sanse la promovare. Daca nu credeti, vedeti ca asa s-a intâmplat si cu N’Jock. Cum a plecat, Craiova a retrogradat. Sper sa nu fie asa. HAI CRAIOVA!“.


Bigdado


„Jaber e un bun atacant, nimic de zis. Pacat numai ca se ia dupa impresarul ala (parca Aksam il cheama) si tot calca in «strachini». Auzi tu, sa faca o pauza de peste o luna in pregatire?!? Baiatul e pur si simplu inconstient! Sa-i dea Allah minte, ca tare mai are nevoie, saracu’ Jaber…“.


Babayaga


„Jaber a dat cele mai frumoase doua goluri pentru Stiinta din ultimul an, plus golul decisiv al victoriei cu Dinamo 2. Mititelu si Stinga l-au «rasplatit» alungându-l din lot. Mi-e sa nu se intoarca roata si sa vina ei in genunchi sa-l roage pe Jaber sa revina la echipa. Asa nepregatit cum e, are simtul portii si ne poate salva in meciurile grele. Forza Stiinta!!!“.


Dragos C.


„Resitenii astia chiar au innebunit?!? N-au nici o sansa (nici) in «cazul Moti», intrucât este vorba de un transfer intern si nu de unul «afara»… Si patronul Mititelu a incercat sa ia bani de la Dinamo pentru transferul lui Plesan la Timisoara, dar oficialii LPF au spus ca nu este posibil, exact din motivul prezentat anterior; ma gândesc ca Universitatea ar putea, in schimb, obtine o suma de bani daca Grigorie va fi luat de Wisla Cracovia. Merita incercat, nu? Si inca ceva: nu prea cred ca dinamovistii au dat Universitatii (de fapt, lui Staicu) 260.000 USD pe Moti. Cum au ajuns resitenii sa pretinda clubului nostru fix 130.000 USD?!?“.


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII