11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSalih a fost scuturat de bani

Salih a fost scuturat de bani

Cel mai prolific vârf al Universitatii a intrat din nou in gura oficialilor craioveni, din pricina faptului ca nu s-a prezentat la antrenamentele „satelitului“, irakianul alegându-se cu o noua amenda.


Intrat in conflict cu oficialii gruparii alb-albastre, Salih Jaber a avut numai de pierdut. In prima faza, irakianul a fost destul de „sifonat“, declaratiile tendentioase venite din partea staff-ului craiovean la adresa sa cladindu-i o imagine negativa. Atacurile diriguitorilor olteni asupra jucatorului de 25 de ani au continuat, deoarece acesta nu a dorit sa renunte la contractul cu impresarul Aksam Kadour, declarat „persona non grata“ de conducerea Universitatii.


Apoi, Salih s-a incapatânat sa faca trecerea la echipa a doua, nepregatindu-se cu divizionara C in perioada in care juvetii asudau in Cipru, diminuându-si astfel sansele de a reveni sub comanda lui Ovidiu Stinga. Orgoliul celui care in tur a reusit cinci goluri extrem de importante pentru Stiinta i-a determinat de fiecare data pe oficialii olteni sa ia masuri, pentru a evita si alte situatii de acest gen.


Amendat de Consiliul Director


Negasind drumul spre stadionul „Electroputere“ din Valea Rosie timp de 33 de zile, Salih Jaber a fost subiectul intrunirii Consiliului Director. Membrii acestuia i-au adus aminte atacantului irakian faptul ca angajamentul sau este inca in „picioare“, dar la fel si decizia de a se pregati in continuare sub comanda lui Aurica Beldeanu, George Bita si Mircea Otet.


Cu toate ca Jaber si-a recunoscut greselile, Consiliul Director nu a lasat fapta nepedepsita, administrându-i jucatorului o „corectie“ financiara, valoarea amenzii nefiind dezvaluita de oficialii olteni.


„Salih a «uitat» ca trebuia sa se pregateasca cu echipa a doua, drept pentru care a primit amenda. Nu va pot spune despre ce suma este vorba, pentru ca este irelevant. Ne-a sfidat si acest lucru nu putea fi trecut cu vederea. Suntem un club profesionist si nu ne permitem astfel de abateri. Daca si el ar fi fost profesionist, lucrurile nu capatau conotatia aceasta. Sper sa-si revizuiasca atitudinea“, a afirmat unul dintre membrii Consiliului Director.


Jaber s-a conformat


In urma „atentiei“ primite din partea conducerii alb-albastre, Salih Jaber a constientizat faptul ca incapatânarea sa nu poate duce la nimic bun. Drept urmare, s-a prezentat la echipa a doua, evoluând ieri o repriza impotriva celor de la CFR Petrolul. Asa cum era de asteptat, atacantul irakian nu a lasat o impresie buna, prestatia sa neaducând nici un fel de satisfactie din pricina faptului ca este nepregatit fizic.


„Jaber a jucat foarte slab. A fost static si nu a reusit mai nimic. Este total nepregatit, desi ar fi trebuit sa fie in forma maxima acum. Trebuia sa demonstreze conducerii ca s-a inselat in privinta sa. In momentul de fata numai el are de pierdut, deoarece va fi foarte greu sa revina la echipa mare daca nu recupereaza timpul pierdut“, a spus Aurica Beldeanu.


Nu mai figureaza in lot


Desi oficialii gruparii alb-albastre sustin ca Salih Jaber va reveni sub comanda lui Ovidiu Stinga, in cazul in care confirma la „satelit“, pe site-ul oficial al clubului, care a fost actualizat ieri, numele irakianului nu este „pomenit“ nici in lotul echipei mari, si nici in cel al divizionarei C din Valea Rosie. De altfel, nici Catalin Craciunescu nu se regaseste pe internet, „disparitia“ sa fiind nejustificata, deoarece conducatorii clubului sustin cu tarie ca nu se va renunta la serviciile fundasului craiovean.


Acelasi mister este legat si de numele lui Daniel Orac, proaspat retrogradat la Primavara, semn ca Universitatea intentioneaza sa se desparta in vara de atacantul de 20 de ani. De altfel, jucatorul imprumutat de la Steaua nu a convins nici in partida sustinuta ieri la Facai de echipa a doua, in ciuda faptului ca s-a zbatut mult pe teren. „Orac a vrut, dar nu a putut. A alergat mult, insa nu a reusit prea multe. Oricum, atitudinea lui a fost pozitiva“, a fost verdictul lui Beldeanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII