17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Sa plece Ronaldo!

68,98 la suta dintre fanii echipei Real Madrid considera ca atacantul brazilian ar trebui vândut la o alta formatie.


Aproximativ 70 la suta dintre suporterii echipei spaniole Real Madrid sunt de parere ca atacantul brazilian Ronaldo ar trebui cedat la alta formatie, potrivit unui sondaj efectuat de cotidianul Marca. 68,98 la suta dintre participantii la sondaj au raspuns cu „da“ la intrebarea „Credeti ca Real Madrid ar trebui sa il vânda pe Ronaldo?“, in timp ce numai 31,02 la suta s-au declarat in favoarea mentinerii „Fenomenului“ in lotul madrilenilor. La sondaj au participat 85.188 de suporteri ai celei mai titrate echipe din Spania.


„Publicul nu a avut rabdare cu mine“


Aceasta reactie a suporterilor madrileni vine la scurt timp dupa afirmatiile internationalului brazilian la adresa publicului de pe „Bernabeu“. Ronaldo a declarat luni ca nu s-a simtit niciodata „ca acasa“ pe stadionul „Santiago Bernabeu“, din cauza atitudinii pe care publicul a avut-o fata de el, si ca se gândeste sa plece la alta echipa in vara acestui an. „Nu inteleg de ce publicul nu a avut niciodata rabdare cu mine“, a spus „Fenomenul“. Brazilianul a facut aceste declaratii la doua zile dupa ce suporterii „galacticilor“ l-au fluierat in momentul in care a fost inlocuit in meciul Real Madrid – Deportivo Alaves (3-0), din etapa a 24-a a campionatului.


Ronaldo s-a transferat la Real Madrid in anul 2002, de la Inter Milano, iar contractul sau cu spaniolii este valabil pâna in 2008.


Paradoxal, „Dintosul“ este cel mai bun marcator al madrilenilor in actuala editie a campionatului, cu zece reusite, cu toate ca a lipsit de pe teren in mai multe meciuri, din cauza accidentarilor. Ultima reusita a sa pentru Real in Primera Division a fost consemnata pe 4 februarie, la meciul câstigat de madrileni, cu 4-0, in fata celor de la Espanyol Barcelona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS